تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ممنوعیت تردد شبانه همچنان ادامه دارد؟

جانشین پلیس راهور ناجا با بیان این که اجرای طرح‌های ممنوعیت سفر «از» و «به» شهر‌های قرمز و نارنجی ادامه دارد، افزود: طرح منع تردد شبانه نیز همچنان به قوت خود باقی است و ادامه دارد.

کد خبر: ۱۰۲۶۷۹
۱۷:۰۹ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

ممنوعیت تردد شبانه

دیدارنیوز ـ سردار تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور و محدودیت‌های کرونایی اظهار داشت: بنا بر مصوبات ابلاغی ستاد مقابله با کرونا همچنان ممنوعیت سفر به شهر‌های قرمز و نارنجی پابرجاست.

جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: تردد «از» و «به» شهر‌های قرمز و نارنجی ممنوع بوده و جریمه یک میلیون تومانی و ۵۰۰ هزار تومانی برای رانندگان متخلف ثبت خواهد شد.

وی در مورد وضعیت ترافیکی جاده‌ها گفت: در حال حاضر ترافیک و تردد روان در جاده‌ها در جریان است و اگر در نقطه‌ای بطور لحظه‌ای ازدحام دیده می‌شود به دلیل کنترل تردد‌ها و ممانعت از سفر خودرو با پلاک‌های غیر بومی است.

سردار حسینی از استقرار تیم‌های پلیس راه و راهور ناجا در ورودی و خروجی شهر‌ها خبر داد و گفت: دوربین‌های هوشمند نیز تخلف رانندگان را ثبت و ضبط خواهند کرد.

جانشین پلیس راهور ناجا همچنین از ادامه محدودیت تردد شبانه خبر داد و گفت: محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح در تمام شهر‌های کشور پابرجاست و متخلفان ۲۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.

برچسب ها: تردد شبانه
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر