تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
روزنامه‌های امروز چه می‌گویند

ستاره شناسان به دنبال بشقاب پرنده‌ها هستند

قصه دردناک و تکراری غرق شدن پناهجویان و مهاجران در آب، تلاش ستاره شناسان برای یافتن حیات در سیارات دیگر و تاثیر حرکت بر سلامت انسان از سوژه‌های امروز روزنامه‌های جهان هستند.

کد خبر: ۱۰۲۶۲۱
۱۷:۱۵ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰

ستاره شناسان و بشقاب پرنده‌ها

دیدارنیوز ـ آلبرت کوچویی - گوینده پیشکسوت - که هر روز گلچینی از مهمترین اخبار روزنامه‌های جهان را روایت می‌کند، امروز چهارشنبه - ۶ مرداد ماه - مطالب زیر را به نقل از روزنامه‌ها عنوان کرده است:

در انتظار معجزه برای تغییرات آب و هوا

جان کری، نماینده ویژه آمریکا در همایش تغییر‌های آب و هوایی می‌گوید، ما اکنون، بر آستانه بزرگ‌ترین تغییر پس از انقلاب صنعتی هستیم. او به تازگی در همایش «جی بیست»، در ناپل حضور داشت. جان کری، از تنش‌های درون اروپا، سردی روابط غرب با چین و روسیه، باخبر است. با این همه می‌گوید در شناخت تغییر‌های آب و هوایی، غرب، نیاز به همراهی با روسیه دارد. جان کری در گپ و گویی، با روزنامه له رپوبلیکا می‌گوید، برای جلوگیری از تغییر‌های آب و هوا و گرم شدن زمین، نمی‌توان به انتظار یک معجزه بود.

ناخدای انفجاری

لوفیگارو، روزنامه فرانسوی او را ناخدای انفجاری خوانده است. از مردی می‌گوید که برزیل به اعتراض از او برخاسته است. به خیابان‌ها آمده و می‌گوید باید برود. اما این ناخدا ژایربولسونارو، در ۱۹۸۸ بر صحنه سیاست آمد در سالی که از سوی حزب دموکرات مسیحی، در انتخابات شهری در ریو دوژانیرو آمد، بیست سال بود تا در سال ۲۰۱۸ این سرباز شورشی، رئیس جمهوری برزیل شد. پانزده سالی یونیفرم نظامی بر تن داشت و به سبب بمب‌گذاری در اعتراض به دستمزد نظامیان اخراج شد. در آن تن پوش، بولسونارو، نشان داد، بلندپرواز، بی هراس، سرکش و مشاجره جو است. مردی با ترکیب افسانه و واقعیت. حالا می‌توان به آسانی او را کنار زد؟

مهاجران در آب

ال پائیس نوشت: قایق مهاجران لیبی، در آب‌ها غرق شده و پنجاه و هفت پناه جو را قربان کرده است. قربانیان پناهجو در این جا در سال ۲۰۲۱ به یک هزار تن رسید. سازمان جهانی مهاجران علت افزایش مرگ و میر پناهجویان را در آب‌های منطقه، کاهش مراقبان دریایی می‌داند. در سال گذشته بیش از دویست و هفتاد و دو پناهجو، در آب‌های مدیترانه، غرق شدند. سازمان جهانی مهاجران، خواستار تقویت نظام مراقبت‌های دریایی در مدیترانه شد.

بشقاب‌های پرنده

لوفیگارو، روزنامه فرانسه نوشت: ستاره شناسان در جست و جوی یافتن نشانه‌هایی از فن آوری بیگانگان در فضا هستند. در طرحی به نام «پروژه گالیله»، پژوهشگران با استقرار شبکه‌ای جهانی از تلسکوپ ها، دوربین‌ها و رایانه ها، در جست و جوی بشقاب‌های پرنده، خواهند بود. این ها، در پی یافتن نشانه‌هایی از فن آوری در جهان‌های فراستاره‌ای هستند. پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد که ممکن است در فراستاره ها، سیاره‌هایی هم، چون زمین با نشانه‌هایی از زندگی در آن ها، یا تمدن‌هایی بیش از ما باشند. دانشمندان می‌گویند، این سیاستمداران یا نظامیان نیستند، که به ما می‌گویند، در آسمان ها، چه هست؟ این جامعه دانشمندان است که باید خبر از دنیا‌های فراستاره‌ای بدهد. دانشمندان این جست و جو را «باستان شناسی فضایی» می‌خوانند.

در حاشیه خبر‌های امروز می‌خوانیم:

حرکت درمانی

له رپوبلیکا، روزنامه ایتالیایی نوشت: دانشمندان می‌گویند، حرکت، درمان واقعی بسیاری از بیماری‌ها است. آن چنان که «حرکت درمانی» بخشی شناخته در درمان بسیاری از نارسایی‌های آدمی است. با این همه، پژوهش‌های آمده در نشریه علمی «لنست» آن چنان که «جیام پیترو» می‌گوید، هشتاد درصد نوجوانان، به رعایت فشار‌های حاصل از تمرین‌های ورزشی، توجه نداشته و به این سبب، آسیب می‌بیند. باید شادی حاصل از تحرک را آموزش داد. سه پژوهش آمده در نشریه «لنست» می‌گوید فشار‌های ناشی از تمرین‌های غیراصولی ورزشی در حرکت‌های بدن، سبب مرگ نابهنگام می‌شود. این است که سازمان بهداشت جهانی در حفظ فشار‌های ناشی از تمرین‌های ورزشی، برای سلامت بدن، هشدار می‌دهد. لنست می‌گوید جدا از آن، عدم تحرک، سالی پنج میلیون تن را می‌کشد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: نجوم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی