تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

چرا وزارت بهداشت با ورود هلال احمر برای تسریع واکسیناسیون مخالف است؟/ هلال‌احمر: ۳ بار درخواست داده‌ایم

سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت‌: با وجود تمایل، توان و ظرفیت ما، تاکنون درخواستی از سوی وزارت بهداشت برای تسریع روند واکسیناسیون در کشور از هلال احمر نشده است.

کد خبر: ۱۰۲۳۲۹
۱۰:۴۲ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰

وزارت بهداشت و واکسن کرونا از طریق هلال احمر

دیدارنیوز ـ محمدحسن قوسیان مقدم سخنگوی جمعیت هلال احمر در مورد این‌که چرا هلال احمر برای تسریع روند واکسیناسیون ورود نمی‌کند، گفت: تا به حال درخواستی از سوی وزارت بهداشت مبنی بر ورود به چرخه واکسیناسیون نشده است. اگرچه ما ۳ بار درخواست داده‌ایم.

او افزود: اگرچه در بحث واکسیناسیون در برخی از شهر‌ها از جمله اهواز و به تازگی نیز در شهر قم به همت معاونت درمان و توانبخشی هلال احمر استان با دانشگاه علوم پزشکی همکاری‌هایی نیز در بحث واکسیناسیون صورت گرفته است، اما این‌که هلال احمر به شکل رسمی همچون اورژانس کشور بخواهد وارد روند واکسیناسیون شود، علی رغم تمایل، توان و ظرفیت ما، باید بگویم خیر، درخواستی از ما نشده است.

قوسیان مقدم با اشاره به ظرفیت‌های این جمعیت گفت: هرجا از ما درخواستی شده است، ما با کمال میل و اشتیاق برای خدمت‌رسانی ورود کرده‌ایم، در حوزه تامین واکسن و قرنطینه مرز‌ها هلال احمر تلاشی بی‌دریغ داشته است، اما امیدورایم بعد از تغییر و تحول‌ها نگاه محتاطانه به این جمعیت را شاهد نباشیم.

سخنگوی جمعیت هلال احمر در مورد تکمیل تعهدات اولیه جمعیت هلال احمر در حوزه تامین ۱۰ میلیون واکسن وارداتی توضیح داد: اگرچه تعهد اولیه ما بعد از صدور مجور ۱۰ میلیون واکسن بوده است و ما فرای آن توانسته‌ایم واکسن وارد کنیم، اما همچنان هم در تدارک هستیم که مقدمات جدید را برای ورود محموله‌های بعدی به کشور فراهم کنیم.

او در پایان گفت: در راستای تامین واکسن مورد نیاز کشور علاوه بر تولیدات داخلی، توافقات جدید با شرکای بین‌المللی در حال انجام است اگرچه نگاه بانک مرکزی، دولت جدید و همراهی وزارت خارجه هم در این میان تعیین‌کننده است.

منبع: میزان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر