تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

مقام عراقی درباره مشکل آب در خوزستان و عراق: زیر بار توافق الجزائر نمی‌رویم!

وزیر منابع آبی عراق با اذعان به اینکه طرف عراقی هنوز توافق امضا شده بین دو کشور در سال ۱۹۷۵ معروف به «معاهده الجزائر» را به رسمیت نمی شناسد گفت که بغداد از این موضوع بیشتر خسارت می بیند بنابراین چاره ای جز اجرای مفاد آن ندارد.

کد خبر: ۱۰۲۱۷۵
۱۲:۲۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰

 مشکل آب در خوزستان

دیدارنیوز - «مهدی الحمدانی» روز یکشنبه در برنامه ای تلویزیونی گفت که حل مشکل کمبود آب در عراق نیازمند مصوبه ای در دولت یا پارلمان عراق است که توافق ۱۹۷۵ بین دو کشور را به رسمیت بشناسد.

وی تصریح کرد: مناطق جنوب عراق و هم مرز ایران یا نزدیک به استان خوزستان ایران با افزایش گرمای هوا و نیز تغییر مجراهای برخی رودها روبه رو هستند که این مسائل، تغییراتی در طبیعت منطقه ایجاد کرده و بر کشاورزی هر دو کشور تاثیر گذاشته است.

مقام  عراقی ادامه داد: عراق  ۴ روز است که از جریان آب رود سیروان در ایران به سوی دربندیخان و سپس رود دیالی برخوردار شده است اما فعلا از میزان آن، آماری منتشر نشده است؛ با این وجود، رهاسازی آب به معنای پایان بحران کم آبی در استان (دیالی) نیست

وی گفت: به صورت عملی امکان جاری کردن آب ها از ایران به سوی عراق وجود ندارد زیرا این نیازمند راه حل هایی مانند محاصره آب است تا به مجراهای اصلی خود بازگردد.

الحمدانی تاکید کرد: ایران قول نشستی با طرف عراقی برای بررسی مشکل داده است و اصرار دارد که پروتکل خاص آب ها در توافق ۱۹۷۵ به اجرا گذاشته شود اما عراق زیر باز اعتراف به آن توافق نمی رود. ما معتقدیم که برای عراقی ها اجرای بندهای این توافق بهتر است یا اینکه تصمیمی سیاسی از سوی دولت یا پارلمان عراق مبنی بر به رسمیت شناختن این توافق، گرفته تا مشکل آب حل شود. ما خواهش می کنیم به این توافق اعتراف کنید.

به گفته وزیر عراقی، «پروتکل توافق، ضامن تقسیم آب بر اساس بندهای آن است و ایران برای اجرای توافق، نشستن پشت میز گفت و گو را پیشنهاد داده است در حالی که عراق هنوز آن را به رسمیت نمی شناسد و این به عراق بیشتر از ایران خسارت زده است».

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
0
0
باسلام،اولاًکه توافق الجزایریک توافق وقراددادبین المللی است،دوماًایران درصورت عدام تعهدعملی عراق به این قرارداد،بایددرنهادهای بین المللی شکایت کندودراین مورد،ذره ای کوتاهی ومماشات نکند ودرآخراینکه این مقام عراقی اگرهم میخواهدعرض اندامی کند،درمقابل ترکیه اینراانجام دهدکه ورودی آب دجله وفرات رابه روی عراقیهابسته است،نه ایران که درهمه سطوح،جهات وابعادیارویاورعراق ومردم عراق بوده است،باتشکر
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی