تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.

یک پیش‌بینی ناامیدانه برای المپیک توکیو

پیش بینی می شود المپیک توکیو یکی از کم مخاطب ترین رقابت های المپیک را به لحاظ تعداد بیننده تلویزیونی رقم بزند.

کد خبر: ۱۰۲۰۱۵
۱۳:۵۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

 المپیک توکیو

دیدارنیوز - بازی های المپیک تابستانی توکیو پس از یک سال وقفه به دلیل همه گیری ویروس کرونا از چند روز پیش در پایتخت ژاپن آغاز به کار کرده و طرفداران ورزش در سراسر جهان از طریق پلتفرم های مختلف و شبکه اجتماعی این رویداد بزرگ ورزشی را دنبال می کنند. 

«پاتریک کراکس» مدیر اجرایی پیشین شبکه فاکس اسپورت که هم اکنون به عنوان مشاور رسانه ای فعالیت می کند معتقد است المپیک توکیو یکی از پایین ترین نرخ های مخاطب سنتی تلویزیونی را در مقایسه با دوره های قبل خوهد داشت.

سامانه های نمایش آنلاین و پلتفرم های دیجیتال امکانات جذاب تری بیش از هر زمان دیگری در اختیار مخاطبان قرار می دهند؛ مثل پوشش زنده رقابت ها، ویدئوهایی از دقایق حساس رقابت های ورزشی مختلف، مصاحبه و ویدئوهای متعدد دیگری با قابلیت جستجو برای کاربران. 

افت مخاطبان تلویزیونی چیز جدیدی نیست و در المپیک تابستانی ۲۰۱۶ که در ریو برزیل برگزار شد نسبت به المپیک ۲۰۱۲ لندن، ۱۸ درصد کاهش را به ثبت رسانده بود. از سوی دیگر ظهور پلتفرم های دیگر در کنار تلویزیون از آن زمان تاکنون رشد چشمگیری داشته است. 

«جی روزنستاین» نایب رئیس بخش برنامه ریزی شبکه سی بی اس اسپورت ضمن پیش بینی کاهش مجدد شمار مخاطبان تلویزیونی المپیک توکیو، اظهار می کند: «تلویزیون از پنج ساله گذشته تا به امروز تغییرات چشمگیری داشته است و اکنون مخاطبان گزینه های زیادی از شبکه های اجتماعی تا سرویس های نمایش آنلاین را در اختیار دارند. کافی است به تعداد سرویس ها نمایش آنلاینی که در چند سال اخیر ایجاد شده اند نگاه کنید».

برچسب ها: المپیک توکیو
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد