تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بلینکن اشاره آیت‌الله سیستانی به لزوم نظارت بین‌المللی بر انتخابات عراق را تمجید کرد

وزیر امور خارجه عراق در دیدار با همتای عراقی خود، اشاره آیت الله سیستانی به لزوم نظارت بین‌المللی بر انتخابات آتی عراق را تمجید کرد.

کد خبر: ۱۰۲۰۰۱
۱۳:۲۴ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۰

بلینکن

دیدارنیوز - سایت میدل ایست نیوز نوشت: «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا شنبه ضمن تاکید بر حمایت کشورش از عراق، اشاره «آیت‌الله سیستانی»، مرجعیت عالی دینی عراق به لزوم نظارت بین‌المللی بر انتخابات آتی عراق را تمجید کرد.

وزارت امور خارجه عراق در بیانیه‌ای گفت: «فؤاد حسین»، وزیر امور خارجه این کشور شنبه نشستی با بلینکن همتای آمریکایی خود در چارچوب دور چهارم گفت‌وگوی راهبردی بین عراق و آمریکا برگزار کرد.

در بیانیه مذکور آمده که دو طرف درباره اهمیت تداوم حمایت از روابط دوجانبه در همه زمینه‌ها رایزنی و درباره آخرین تحولات منطقه و اهمیت تشدید رایزنی‌ها درباره مسائل منطقه‌ای و چالش‌هایی که ثبات منطقه با آن مواجه است، تبادل نظر کردند.

رئیس دستگاه دیپلماسی عراق گفت که بغداد به حمایت و تقویت روابط دوجانبه با آمریکا به گونه‌ای که استراتژی آن را منعکس کند امیدوار است و بر لزوم همکاری برای تحقق منافع مشترک برای دو ملت دوست تاکید کرد.
وزرای امور خارجه عراق و آمریکا گفت‌وگوی راهبردی بین دو کشور را بررسی و مجددا بر اصولی که در چارچوب راهبردی بر آن توافق شد، تاکید کردند.

از طرفی دیگر وزیر امور خارجه آمریکا اشاره کرد که وزارت امور خارجه در حال همکاری با کنگره برای تخصیص ۵۰۰ میلیون دلار به عنوان کمک به کمیساریای انتخابات، آموزش و رایزنی و تشویق عراقی ها به مشارکت گسترده در انتخابات آتی است.

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا از تلاش‌های عراق در مبارزه با فساد و اصلاحات اقتصادی اعلام حمایت کرد و گفت که آمریکا هنوز به کمک به دولت عراق برای تحقق آینده‌ای امن و شکوفا پایبند است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: بلینکن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی