تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

استقلال از دور قهرمانی خارج شد؛ پرسپولیس یا سپاهان؟

با نتایجی که در هفته بیست و هشتم رقم خورد مشخص شد که جام قهرمانی یا به پرسپولیس می‌رسد یا سپاهان.

کد خبر: ۱۰۱۴۸۰
۰۸:۴۵ - ۳۰ تير ۱۴۰۰

خروج استقلال از دور قهرمانی

دیدارنیوز ـ هفته بیست و هشتم رقابت‌های لیگ برتر در شرایطی به پایان رسید که هر ۴ تیم بالای جدول رقبایشان را از پیش رو برداشتند و دست پر از زمین مسابقه خارج شدند. پرسپولیس ماشین سازی را برد، سپاهان پدیده را، استقلال مقابل نفت مسجد سلیمان پیروز شد و تراکتور هم آلومینیوم را از پیش رو برداشت.

با ثبت چنین نتایجی، اما تکلیف تیم‌هایی که شانس قهرمانی در این فصل دارند مشخص شد. استقلال که تا پیش از هفته بیست و هشتم همچنان روی کاغذ شانس قهرمانی داشت عملا دیگر بختی برای رسیدن به این عنوان در لیگ برتر ندارد. شاگردان فرهاد مجیدی ۵۳ امتیازی شدند، ولی از آنجا که پرسپولیس موفق شد ماشین سازی را شکست دهد ۶۱ امتیازی شد و اختلافش با استقلال را در همان ۸ امتیاز نگه داشت. این بدان معنی است که حتی اگر پرسپولیس دو بازی باقی مانده اش را شکست بخورد و استقلال برنده شود باز هم به امتیازات پرسپولیس نخواهد رسید و در بهترین حالت ممکن فصل را با ۵۹ امتیاز به پایان خواهد برد.

با خارج شدن استقلال از کورس قهرمانی حالا فقط دو تیم شانس این را دارند تا در دو هفته پیش رو جام قهرمانی را بالای سر ببرند: پرسپولیس و سپاهان. روی کاغذ بازی‌های دو تیم بازی‌های چندان راحتی نخواهد بود. پرسپولیس ابتدا باید با تیم تراکتور بازی کند که این روز‌ها در رده چهارم جدول رده بندی ایستاده و سهمیه آسیا می‌خواهد. بازی آخرشاگردان گل محمدی هم برابر پیکانی است که همچنان یکی از تیم‌های بالای جدولی محسوب می‌شود.

سپاهان هم اگرچه در هفته بعدی بازی تقریبا راحتی با ذوب آهن قعرنشین دارد، ولی در هفته سی ام دیدار سختی با استقلال و فرهاد مجیدی خواهد داشت.

پرسپولیس فعلا در جدول رده بندی با ۶۱ امتیاز صدرنشین است و سپاهان با ۵۹ امتیاز در تعقیب آن تیم. اگر سرخ‌های تهرانی هر دو بازی باقی مانده شان را برنده شوند، فارغ از نتیجه‌ای که سپاهان می‌گیرد، قهرمان لیگ می‌شوند. در غیر این صورت، سپاهان است که بختش را برای رسیدن به یک قهرمانی دیگر در لیگ آزمایش می‌کند.

منبع: فرارو
برچسب ها: فوتبال
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها