تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

آخرین وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور/ پلیس: اعمال محدودیت‌ها سختگیرانه‌تر از قبل است

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از کاهش سفرهای بین‌شهری در سراسر کشور و به خصوص تهران و البرز خبر داد.

کد خبر: ۱۰۱۳۸۰
۱۲:۱۲ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

آخرین وضعیت ترافیکی در جاده‌ها

دیدارنیوز ـ سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درباره آخرین وضعیت جوی جاده‌های کشور گفت: هیچ‌گونه پدیده جوی در جاده‌های کشور گزارش نشده است و از این نظر مشکلی در جاده‌های کشور وجود ندارد.

وی درباره وضعیت ترافیکی جاده‌ها نیز گفت: گزارش‌های دریافتی از سراسر کشور حاکی از کاهش تردد در تمامی جاده‌ها و معابر و به خصوص جاده‌ها و معابر پیرامون دو استان تهران و البرز است. در حال حاضر نیز تردد به طور روان در تمام جاده‌های کشور و نیز جاده‌های منتهی به شمال وجود دارد و ترافیک پرحجم و سنگینی گزارش نشده است.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درباره انتشار تصاویر همراه با ازدحام خودروها در برخی جاده‌ها نیز گفت: روز گذشته و در پی اعلام اجرای محدودیت تردد، همکاران من در پلیس راهنمایی و رانندگی اقدام به اجرای طرح‌های کنترلی و درخواست از رانندگان برای صرف نظر از ادامه سفر کردند که در این حین در چند نقطه شاهد ازدحام تعداد خودروها بودیم که این موضوع مدتی بعد حل شد و امروز تاکنون چنین مشکلی وجود نداشت.

شیرانی با تاکید بر اینکه در محدودیت‌های اخیر مجوزهای صادر شده از سوی فرمانداری‌ها برای تردد بین‌شهری نیز فاقد اعتبار است، گفت: این موضوع با تصمیم و ابلاغ وزارت کشور اتخاذ شده است.

وی در مورد جریمه سفر به شهرهای قرمز و نارنجی نیز گفت: در تهران و البرز ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی استقرار یافته و از خروج خودروهای با پلاک بومی و ورود خودروهای با پلاک غیربومی شدیدا جلوگیری خواهند کرد. این وضعیت در دیگر شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی نیز وجود دارد.

سرهنگ شیرانی با بیان اینکه این بار اعمال محدودیت ها سختگیرانه تر از قبل است، گفت: در مرحله اول همکاران پلیس راهنمایی و رانندگی به رانندگان تذکر می‌دهند که به مبدا خود بازگردند. اما اگر اصرار بر سفر وجود داشته باشد با توجه به وضعیت قرمز یا نارنجی بودن شهر جریمه یک و نیم میلیون تومانی برای این خودروها اعمال شده و در نهایت بازهم اجازه سفر به آنان داده نمی‌شود و به مبدا خود باز خواهند گشت. اینطور نیست که برخی رانندگان تصور کنند که می‌توانند با پرداخت جریمه به سفر خود ادامه دهند.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در پایان از شهروندان خواست که از انجام هرگونه سفر پرهیز کنند و برای قطع زنجیره انتقال کرونا در خانه بمانند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی