تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد
در سی‌وچهارمین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

فائزه هاشمی: به رابطه با آمریکا رای می‌دهم/ باید در این دنیا به مردم پاسخ داد

در سی‌ و چهارمین برنامه دیدار اندیشه با فائزه هاشمی استاد سابق دانشگاه و فعال سیاسی با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" گفت‌و‌گو کردیم.

چراغ سبز فرهاد مجیدی به فروش مهدی قایدی

فرهاد مجیدی تاکید کرده است که مانع از پیشرفت مهدی قایدی نخواهد شد. اما او با استقلال قرارداد دارد و به همین خاطر اگر قرار باشد راهی آنسوی آب‌ها شود، حتماً باید منافع مالی باشگاه تأمین گردد.

کد خبر: ۱۰۱۳۱۶
۰۸:۵۳ - ۲۹ تير ۱۴۰۰

چرا مجیدی با فروش ستاره‌اش موافقت کرد؟

دیدارنیوز - فرهاد مجیدی در خلال مصاحبه آتشین خود مدعی شد اگر قرارداد بازیکنان تمدید نشده و حتی یک نفر از استقلالی‌ها جدا شود، او هم دیگر در این تیم باقی نخواهد ماند! البته سرمربی آبی‌پوشان یک استثنا هم قائل شد و داستان مهدی قایدی را از بقیه نفرات جدا کرد. فرهاد صراحتاً گفته مانع پیشرفت این ملی‌پوش نمی‌شود و  به نوعی می‌توان همین حرف را چراغ سبزی برای فروش ستاره استقلال به تیم‌های خارجی در همین تابستان قلمداد کرد.

البته قایدی با استقلال قرارداد دارد و به همین خاطر اگر قرار باشد راهی آنسوی آب‌ها شود، حتماً باید منافع مالی باشگاه تأمین گردد و به احتمال زیاد این همان مسئله‌ای است که برخی از مدیران باشگاه به عنوان راهکاری برای حل قسمت قابل ملاحظه‌ای از مشکلات مالی استقلال مدنظر قرار داده‌اند. با توجه به سن و سال و درخشش  این بازیکن، قطعاً تیم‌های خارجی به ویژه تیم‌های قطری رقم قابل ملاحظه‌ای بابت او می‌پردازند که با توجه به قیمت کنونی ارز، استقلال می‌تواند با سهمی که از این انتقال می‌برد، بخشی از بدهی‌های معوقه باشگاه را بپردازد و مانع از وقوع فجایع مدیریتی در ماه‌های آتی شود.

البته همه این اتفاقات در صورتی رخ می‌دهد که قایدی با رقم مناسبی ترانسفر شود.



برچسب ها: مهدی قایدی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۱ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۱ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها