تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

کنایه عجیب سیامک نعمتی به استقلالی‌ها

سیامک نعمتی بازیکن تیم پرسپولیس بعد از باخت در ضربات پنالتی در دربی به استقلالی‌ها بابت پیروزی‌شان کنایه سنگینی زده است.

کد خبر: ۱۰۰۸۲۹
۱۲:۲۰ - ۲۶ تير ۱۴۰۰

کنایه عجیب سیامک نعمتی به استقلالی‌ها

دیدارنیوز - نودوششمین دربی پایتخت با برتری استقلال در ضربات پنالتی به پایان رسید تا پرسپولیسی‌ها همچنان از رسیدن به قهرمانی در جام حذفی دور بمانند. بعد از برد استقلال، اما بازار کری خوانی بین بازیکنان دو تیم بسیار داغ است و این رویه همچنان ادامه دارد.

بعد از آنکه بازیکنان استقلال ابتدا با طعنه و کنایه وزیر ارتباطات یعنی آذری جهرمی را مورد خطاب قرار دادند، کری خوانی مختلفی هم برای تیم و هواداران رقیب داشته اند. در این بین، اما پرسپولیسی‌ها بیکار ننشسته و در فضای مجازی با طعنه و کنایه به برد استقلال واکنش نشان داده اند.

یکی از بازیکنان پرسپولیس که کری سنگینی برای استقلالی‌ها خوانده سیامک نعمتی، مدافع هافبک این تیم است؛ او در توییترش نوشته بنا نیست همیشه شادی‌ها سهم تو باشند. گاهی باید بذاریشون روی دیوار مهربانی اونایی که واقعا نیازمندند، بردارند.

برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی