تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

روحانی: اگر تحریم‌ها نبود خدمات دولت به مردم چندبرابر هم می‌شد

رییس جمهوری گفت: در دولت تدبیر و امید بزرگراه‌های کشور از ۱۲ هزار کیلومتر به ۲۰ هزار کیلومتر افزایش یافت، ۶۰۰۰ کیلومتر بزرگراه نیز در دست اجرا است که با تکمیل آن بزرگراه‌های کشور تقریبا دو برابر می‌شود.

کد خبر: ۱۰۰۶۵۶
۱۳:۲۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

روحانی: اگر تحریم‌ها نبود خدمات دولت به مردم چندبرابر هم می‌شد

دیدارنیوز - حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارتخانه‌های راه و ورزش اظهار کرد: یکی از افتخارات این دولت بهبود وضعیت حمل‌ونقل در کشور بوده است. این یکی از مظاهر پیشرفت کشور است و در زمینه حمل‌ و نقل هم جاده‌ای و ریلی و بندری کارهای بسیار عظیمی صورت گرفته و در زمینه بزرگراهی موفق‌تر بوده و ۱.۶ برابر به آنچه از قبل بوده اضافه کرده است.

رییس جمهوری تأکید کرد: در دولت تدبیر و امید بزرگراه های کشور از ۱۲ هزار کیلومتر به ۲۰ هزار کیلومتر افزایش یافت، ۶ هزار کیلومتر بزرگراه نیز در دست اجرا است که با تکمیل آن بزرگراه های کشور تقریبا دو برابر می شود.

وی افزود: این مسیر باید ادامه پیدا کند تا همه راه های اصلی و شریانی ما به بزرگراه و آزادراه بدل شود. در ریل هم این دولت حرکت شتابانی داشته است. ما چندین استان را به شبکه ریلی کشور متصل کردیم. مخصوصاً در استانهایی که این ریل برای ترانزیت نقش داشته است.

روحانی یادآور شد: در بخش بنادر یکی از افتخارات این دولت آبادی سواحل مکران است به خصوص پروژه جاسک و آب‌شیرین‌کنی که در این بخش در نظر گرفتیم. ما می‌بینیم که ساحل مکران امروز آباد و آبادتر می‌شود و در روزهای آتی یک اسکله نفتی مهم در جاسک تاسیس می‌شود که کاری تاریخی است.

 وی به افتتاح پروژه های بندری در بندر شهید رجایی استان هرمزگان و استفاده از تجهیزات جدید لایروبی در بنادر کشور اشاره کرد و یادآور شد: اینکه از لحاظ لایروبی امروز قادر هستید با استفاد از تجهیزات جدید عمق لازم را برای اسکله ها بوجود آورید تا کشتی ها به راحتی برای تخلیه و بارگیری پهلو بگیرند، بسیار ارزشمند است.

رییس جمهوری ادامه داد: به ظرفیت بندری ما برای حمل و نقل و انتقالات ۱۰۰ میلیون تن افزوده شده است و این در شرایط تحریمی انجام شده و اگر آن خبیث ترامپ نبود که اقداماتش کشورهای بسیاری را دچار مشکل کرد، مردم می‌دیدند که چقدر به خدمات و اقدامات امروز دولت افزوده می‌شد.

روحانی یادآور شد: در زمینه ورزش حرکت خوبی آغاز شده و آمارهای اعلامی در این زمینه بسیار مهم است. خانه‌های ورزش روستایی افزایش ۱۲ برابری یافته است. تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار ما به اینترنت وصل شده‌اند و اساسا روند توسعه و پیشرفت روستاهای ما در این هشت سال بسیار سریع بوده تا جایی که در دولت‌های قبلی چنین چیزی سابقه نداشته است.

رییس جمهوری تاکید کرد: ما ساخت «خانه جوان» از صفر شروع کردیم و تا پایان امسال به ۲۰۰ خانه جوان خواهیم رسید. همه این موارد برای ما مهم است و خوشحالم که برخی از جاده‌هایی که سیل آنها را نابود کرده بود، بخش بزرگی از آن هم افتتاح شد.


منبع: ایسنا
برچسب ها: روحانی
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها