تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

راز موفقیت در داربی تهران؛ گل اول را بزن!

آمارها می‌گوید استقلال و پرسپولیس در مواقعی که گل نخست را وارد دروازه رقیب سنتی خود کرده‌اند، شانس بیش‌تری برای شکست نخوردن مقابل حریف و در امان ماندن از حملات هواداران داشته‌اند!

کد خبر: ۱۰۰۵۷۸
۰۹:۱۸ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

راز موفقیت در داربی تهران؛ گل اول را بزن!

دیدارنیوز - داربی ۹۶ تهران امروز میان تیم‌های استقلال و پرسپولیس برگزار می‌شود. دو تیم تا قبل از این در ۹۵ مسابقه به مصاف هم رفتند که از این تعداد ۴ دیدار با احکام انضباطی تعیین تکلیف شده است. اما یک نکته جالب در دل بازی‌های دو تیم نهفته است!

آمار و ارقام می‌گوید هر تیمی که گل اول را بزند، احتمال این که در آن مسابقه شکست بخورد بسیار کم‌تر است؛ در واقع دست برتر با تیمی است که اولین گل را به ثمر می‌رساند و بعد از آن احتمالا به پیروزی یا تساوی دست می‌یابد.

تاکنون در ۳۹ بازی استقلال اولین گل مسابقه (به غیر از دیدارهایی که با احکام‌های انضباطی نتیجه بازی سه بر صفر شده است) را وارد دروازه رقیب خورد کرده که در نهایت از این تعداد ۲۰ پیروزی (۵۱ درصد)، ۱۵ مساوی (۳۸.۵ درصد) و ۴ شکست (۱۰ درصد) رقم خورده است.

وقتی استقلال گل اول را زده است:

برد: ۲۰
مساوی: ۱۵
باخت: ۴

از طرفی در ۳۳ مسابقه پرسپولیس اولین گل را وارد دروازه استقلال کرده که آمار به مراتب بهتری را نسبت به رقیب خود دارد. سرخپوشان در ۳۳ باری که اولین گل را زده‌اند، ۲۱ پیروزی (۶۳.۵ درصد)، ۹ مساوی (۲۷.۵ درصد) و ۳ باخت (۹ درصد) به دست آورده‌اند که یک آمار خوب برای سرخپوشان است.

وقتی پرسپولیس گل اول را زده است:

برد: ۲۱
مساوی: ۹
باخت: ۳

آمار دو تیم در ۱۰ بازی اخیر

در ۱۰ بازی اخیر دو تیم روند مسابقات به نفع پرسپولیس بوده که توانسته ۵ بار گل نخست را بزند و هر ۵ بار را هم پیروز شده است. در عوض در این ۱۰ بازی، استقلال ۴ بار گل نخست را زده که حاصل آن یک پیروزی و سه تساوی برای آبی‌پوشان بوده است.

در واقع همین بازی‌ها هم نشان می‌دهد که هر تیمی گل نخست را بزند، شکست در انتظارش نیست و می‌تواند سر خود را مقابل هوادارانش بالا بگیرد.

با توجه به این که در صورت مساوی شدن هم نتیجه بازی در وقت‌های اضافه یا در نهایت در پنالتی‌ها مشخص می‌شود، حداقل سرمربیان هر دو تیم واقف هستند که زدن گل نخست، شانس تیم‌شان را برای شکست نخوردن در وقت‌های معمول و اضافه افزایش می‌دهد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: دربی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر