تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

استیلی: در داربی دو تیم محتاط خواهند بود

سرمربی سابق تیم پرسپولیس می گوید این تیم در مرحله یک چهارم نهایی در برابر استقلال به دنبال کسب جام حذفی است.

کد خبر: ۱۰۰۴۹۶
۱۴:۱۰ - ۲۳ تير ۱۴۰۰

استیلی: در داربی دو تیم محتاط خواهند بود

دیدارنیوز - حمید استیلی  درباره داربی پیش رو اظهار کرد: بازی در چارچوب جام حذفی شرایط خاص خودش را دارد. این یک جام است که کسب آن برای تیم ها بسیار اهمیت دارد. پرسپولیس در لیگ شانس قهرمانی است و می خواهد در جام حذفی هم  به قهرمانی برسد. به همین خاطر فکر می‌کنم این تیم با تمام قوا صف آرایی کند تا در دیدار فردا نتیجه بگیرد. 

او در ادامه افزود: پرسپولیس شرایط خیلی خوبی دارد و نتایج بسیار خوبی در هفته‌های اخیر کسب کرده است. البته مشکلاتی از نظر مصدومیت گریبان تیم را گرفته که قطعا کادر پزشکی تلاش می کند این مشکلات را برطرف کند. من فکر می‌کنم کادر فنی هم تا به حال تجربه خوبی از داربی به دست آورده و به خوبی می تواند تیم را در چنین بازی رهبری کند. جای هواداران در بازی فردا خالی است، با این حال امیدوارم تیم ها بازی بسیار خوب و تماشاگر پسندی ارائه بدهند و کسانی که بازی را از طریق تلویزیون تماشا می کنند، لذت ببرند.

او گفت: امیدوارم فردا حواشی درون بازی کم باشد و نیمکت ها آرام باشد و بازیکنان درون بازی اجازه دهند داور قضاوت خودش را داشته باشد. اینکه آقای فغانی به عنوان داور مسابقه انتخاب شد کار بسیار انتخاب خوب و شایسته ای بود. او داور بین المللی است که در المپیک و جام جهانی قضاوت کرده است. وقتی چنین داوری داربی را قضاوت می کند بازیکنان هم بیشتر به تصمیم او احترام می گذارند. 

وی در ادامه درباره حواشی قبل مسابقه و بیانیه نویسی های دو باشگاه علیه هم گفت: قطعا این صحبتها مشکلاتی به وجود می آورد. حواشی روی مسائل بیرون زمین و داخل زمین تاثیر می گذارد و کمیته انضباطی باید برای این موضوعات فکری کند و جدی تر وارد عمل شود تا شاهد تنش نباشیم. همانطور که ما در بازی های ملی و آسیایی مطیع داور و کمیته برگزاری مسابقات هستیم در بازی های داخلی هم باید مطیع تصمیمات داور و کمیته برگزاری باشیم. کمیته انضباطی باید قدرتمندتر عمل کند تا شاهد این همه حواشی نباشیم.

استیلی در پایان درباره اینکه پرسپولیس و استقلال با شرایط خوبی از نظر فنی و بردهای قبل داربی به مصاف هم می روند، گفت: بردهای قبل مسابقه تاثیر آنچنانی در روند بازی ندارد. در بازی آنچه مهم است تمرکز بالا و شرایط درون مسابقه است. تیم ها باید با بهترین شرایط وارد بازی شده و با آرامش به کار خود ادامه بدهند. البته به خاطر اینکه بازی در جام حذفی برگزار می شود تیم ها محتاط خواهند بود اما اگر تا ۱۵ دقیقه اول بازی شاهد به ثمر رسیدن گل باشیم بازی پرگل می شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: پرسپولیس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی