تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

احتمال وجود اسرار حیات زمین در شهاب سنگی نادر

دانشمندان به لطف بودجه «شورای تسهیلات علم و فناوری» (STFC) از اسرار یک شهاب سنگ نادر که ممکن است نشانه‌هایی از منشا حیات در زمین داشته باشد، پرده برمی‌دارند.

کد خبر: ۱۰۰۳۷۰
۱۹:۰۴ - ۲۲ تير ۱۴۰۰

 اسرار حیات زمین در شهاب سنگ

دیدارنیوز ـ به نقل از فیز، مطالعات انجام شده بر روی شهاب‌سنگی که به تازگی به انگلستان برخورد کرد نشان می‌دهد که این جرم آسمانی متعلق به زمان آغاز شکل‌گیری منظومه شمسی یعنی ۴.۵ میلیارد قبل است.

این شهاب سنگ اکنون به طور رسمی طبقه‌بندی شده است.

نام این شهاب‌سنگ از شهری که در آن فرود آمد یعنی گلاسترشر انتخاب شده است و نوع بسیار نادری از شهاب‌سنگ‌ها یعنی یک کندریت کربن‌دار است.

این شهاب سنگ مملو از آب و مواد آلی است و نشانه‌هایی از زمان شکل‌گیری منظومه شمسی در خود دارد.

بودجه شورای تسهیلات علم و فناوری به موزه تاریخ طبیعی لندن امکان استفاده از تجهیزاتی مدرن برای نگهداری از این شهاب‌سنگ را داد. مواد معدنی این شهاب‌سنگ نیز در آزمایشگاه‌های تخصصی در چندین موسسه بریتانیا مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر اشلی کینک از دپارتمان علوم زمین در موزه می‌گوید: این شهاب سنگ اولین شهاب‌سنگی است که طی ۳۰ سال به انگلستان برخورد می‌کند و اولین کندریت کربن‌داری است که تاکنون در کشور ما بازیابی شده است.

با کمک بودجه شورای تسهیلات علم و فناوری ما می‌توانیم منشا آب و حیات در زمین را بیابیم.

از زمان کشف این شهاب سنگ تاکنون محققان در حال مطالعه آن هستند تا ویژگی‌های شیمیایی و معدنی آن را درک کنند و نحوه‌ی شکل‌گیری منظومه‌ی شمسی را دریابند.

دکتر کوئنی چان از رویال هالوی، دانشگاه لندن می‌گوید: مطالعات اولیه محققان نشان داده که این شهاب‌سنگ حاوی طیف گسترده‌ای از مواد آلی است. مطالعه آن تنها چند هفته پس از برخورد و پیش از آنکه به هرگونه ماده‌ی زمینی آلوده شود به معنای مشاهده‌ی مواد تشکیل دهنده‌ی موجود هنگام شکل‌گیری منظومه شمسی است و به ما در درک نحوه‌ی قرارگیری این مواد در کنار هم برای ایجاد سیاراتی مانند زمین کمک می‌کند.

قطعه‌ای از این شهاب‌سنگ اکنون در موزه تاریخ طبیعی لندن در معرض بازدید عموم است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: فضا نوردی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی