تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بازداشت "شیر امنیتی" داعش در شمال عراق

تیم رسانه‌ای امنیتی عراق از بازداشت «شیر امنیتی» گروه تروریستی داعش در جریان عملیاتی در استان نینوا در شمال این کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۰۰۲۶۴
۱۱:۲۸ - ۲۲ تير ۱۴۰۰

بازداشت

دیدارنیوز - به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، تیم رسانه‌ای امنیتی عراق با صدور بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد، دفتر مبارزه با جنایت‌ها در تلعفر وابسته به اداره مبارزه با جنایت‌ها در فرماندهی پلیس نینوا پس از کسب اطلاعات دقیق از طریق پیگیری، تحقیق و جست‌وجوی ادامه‌دار، موفق شد، ابو یوسف، ملقب به "شیر امنیتی" داعش را بازداشت کند.

در این بیانیه همچنین آمده است، این تروریست بازداشت شده مسئول انتقال بمب‌های کنار جاده‌ای در داخل شهر موصل بود و مسئولیت آنچه «کمیته نفتی ویژه بیت‌المال» نامیده می‌شود در زمان دوره سیطره داعش در شهر موصل را برعهده داشت.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است، این تروریست بازداشت شده با نشان دادن جای جراحت در بدن خود اعتراف کرد که در درگیری‌ها برای آزاد سازی شهر موصل زخمی شد و در منطقه «حی الیرموک» بازداشت شد.


منبع: ایسنا
برچسب ها: داعش عراق
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی