تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

آمریکا آتش سوزی در بیمارستان ذی‌قار را "فاجعه" خواند

وزارت خارجه آمریکا امروز سه شنبه به خانواده‌های قربانیان حادثه آتش سوزی که در بیمارستان امام حسین (ع) عراق رخ داد، تسلیت گفت.

کد خبر: ۱۰۰۲۵۸
۱۱:۱۲ - ۲۲ تير ۱۴۰۰

آمریکا آتش سوزی در بیمارستان ذی‌قار را

دیدارنیوز - به نقل از عربی ۲۱، این وزارتخانه در توییتی نوشت: "گزارش‌های فاجعه آمیز از عراق".

وزارت خارجه آمریکا در ادامه نوشت: به خانواده‌های کشته شدگان و زخمی‌های آتش سوزی در الناصریه صمیمانه تسلیت می‌گوییم.

بهداشت استان ذی قار عراق امروز اعلام کرد، دلیل این آتش سوزی در بیمارستان مخصوص کرونایی‌ها استفاده نادرست از کپسول‌های اکسیژن است.

مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق روز دوشنبه اعلام کرد، برای روشن شدن دلایل این حادثه تحقیقات فوری دولتی آغاز شده است.

استاندار ذی قار بابت این حادثه ناگوار از امروز به مدت سه روز عزای عمومی اعلام کرد.


منبع: ایسنا
برچسب ها: آمریکا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
محمد رضا
|
France
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
0
0
دیوث آمریکا بجای عرض تسلیت امداد بفرست هزینه کن نمی‌خواد ژست مهربونیت بگیری والا اگه الان دیوار آشپزخونه ۱ پایگاهت اونور دنیا خراب میشد صد جنگنده برای بررسی موضوع اعزام میکردی عرض تسلیت برای کنه که کاری جز تاسف و گریه برای انسانها قربانیان حادثه بر نمیاد.
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی