تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

معاون جدید استقلال خطاب به گل محمدی:تمام قد وارد عمل می‌شوم!

ناصر فریاد شیران که دروز به عنوان معاون باشگاه استقلال انتخاب شده است در مصاحبه‌ای بسیار تند یحیی گل محمدی را خطاب قرار داد و تاکید کرد که از این پس تمام قد وارد عمل خواهد شد.

کد خبر: ۱۰۰۰۱۹
۱۸:۲۱ - ۲۰ تير ۱۴۰۰

ناصر فریاد شیران گل محمدی

دیدارنیوز: ناصر فریاد شیران که همین دیروز به عنوان معاون اجرایی باشگاه استقلال انتخاب شد در واکنش به صحبت‌های مطرح شده از سوی سرمربی تیم پرسپولیس، گفت: آقای گل محمدی جایگاه شما به شکلی نیست که بخواهید درباره مدیرعامل باشگاه استقلال اظهار نظر کنید و بهتر است که با شناخت حیطه اختیارات خود، سکوت کنید. هر زمان که مدیرعامل محترم باشگاه پرسپولیس در رابطه با آقای مددی صحبت کرد، مدیرعامل استقلال جواب خواهند داد و بهتر است آقای گل محمدی به کار فنی خود بپردازد.

او در بخش بعدی صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه سیاست باشگاه دور ماندن از هر گونه حاشیه است، تصریح کرد: هوچی گری آن کاری است که شما با ادعای فوتبال حرفه‌ای انجام می‌دهید. اگر تا به امروز کسی از جانب باشگاه استقلال صحبتی نکرده، به حرمت رقابت و احترام دو طرفه دو باشگاه است، اما از این تاریخ به بعد اگر کسی علیه باشگاه استقلال صحبت کند، بنده تمام قد وارد عمل خواهم شد و اجازه نمی‌دهم از سکوت نجیبانه کادرفنی و مدیریت باشگاه استفاده شود.

فریاد شیران با انتقاد از عدم صدور رای از سوی کمیته انضباطی و اخلاق، بیان کرد: دلیل بیان این صحبت‌ها این است که رفتار‌های زشت و زننده ایشان در دیدار گل گهر نادیده گرفته شد و حالا به خود اجازه می‌دهند صحبت‌های جدیدی را مطرح کنند. اتفاقات زشت و زننده‌ای که چهره واقعی آن‌ها را نشان داد. البته نزدیک به هشت کارت قرمز و زرد در طول فصل گواهی دیگری برای این ادعا است و خود ایشان نیز به درستی اشاره کردند که امتیاز گرفتن در لیگ ایران با هوچی گری انجام می‌شود و احتمالا دلیل فاصله امتیازی دو تیم نیز همین موضوع است. از کمیته‌های محترم اخلاق و انضباطی تقاضا دارم قبل از دربی به پرونده دیدار با گل گهر و البته فحاشی بازیکن حریف به هواداران استقلال بپردازند. توصیه من به عنوان یک پیشکسوت به شما این است که از واژه افشاگری کمتری استفاده کنید، زیرا شما قطعا بازنده خواهید بود. تقاضا دارم تنها در بحث‌های فنی ورود کنید و از فرافکنی و هوچی گری دوری کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
سعید
|
Netherlands
|
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۱
0
0
تیم حکومتی پیروزی بخاطر رانت های دولتی و حمایت های ویژه وزارتخانه های مختلف دولت بنفش بد عادت شده ، بالاخره روزی این ۵ سال شفاف خواهد شد ، کیروش به خوبی تیم‌پیروزی را شناخته بود .
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی