تیتر امروز

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران
در گفت‌وگوی دیدار با پیمان مولوی، اقتصاددان مطرح شد

اقتصاد آمریکا؛ ساختار کارآمد، بازار آزاد و ضعف مزمن مدیریت در ایران

در برنامه «اقتصاد پلاس»، پیمان_مولوی، مشاور سرمایه‌گذاری و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصادبرای همه"، با تحلیل ساختار اقتصاد آمریکا و مقایسه آن با وضعیت اقتصادی ایران،...

هشدار درباره نحوه نگهداری تخم مرغ در یخچال

متخصصان تغذیه متخصصان تغذیه هشدار می‌دهند که نباید تخم مرغ را در قسمت درِ یخچال نگهداری کرد.

کد خبر: ۱۰۰۰۰۰
۱۶:۰۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۰

هشدار درباره نحوه نگهداری تخم مرغ در یخچال

دیدارنیوز ـ باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اخبار الیوم نوشت: محمد حلمی مشاور تغذیه درمانی توصیه کرده است که باید در حفظ تخم مرغ دقت داشته باشیم.

او افزود: درجه حرارت مناسب برای نگهداری تخم مرغ ۴ درجه سانتیگراد است که هنگام نگهداری آن‌ها یخچال، این درجه حرارت به هیچ وجه در دسترس نیست، زیرا دما بسیار بالاتر از ۴ است که محیطی مناسب برای رشد و تولید مثل باکتری‌ها روی تخم مرغ‌هاست؛ به گونه‌ای که این باکتری‌ها از طریق منافذ به پوسته خارجی تخم مرغ نفوذ کرده و وارد آن می‌شوند.

حلمی توضیح داد: بعضی از افراد اغلب پس از خوردن تخم مرغ از علائمی مانند قولنج، اسهال و گاهی اوقات درجه حرارت بالا رنج می‌برند و سپس به دنبال دلایل دیگر هستند، در حالی که دلیل آن آلودگی باکتریایی تخم مرغ به دلیل نگهداری نامناسب است. اگر ما برخی از نکات ساده و سالم را در نگهداری و پخت و پز رعایت کنیم، می‌توان از این همه آسیب جلوگیری کرد.

این مشاور تغذیه توصیه کرد: تخم مرغ بلافاصله پس از خرید و بدون شستن باید در یکی از قفسه‌های فوقانی یخچال در یک جعبه کارتن، یا یک جعبه پلاستیکی مهر و موم شده نگهداری شود و قبل از استفاده، به طور مستقیم با آب و سرکه شسته شود.

او گفت: تخم‌مرغ‌ها حداقل نیم ساعت پس از خارج شدن از یخچال باید باقی بمانند تا به دمای اتاق برسند تا مخصوصاً اگر قصد داریم آن را بجوشانیم، از ترک خوردن پوسته خارجی هنگام جوش جلوگیری شود.

برچسب ها: سلامتی و تغذیه
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان