تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

معجزه شفای «دل‌آرا» و سرنوشت ۶۰ میلیارد تومان پولی که برای درمان جمع شده بود

یک روزنامه‌نگار در رشته توئیتی نوشت: سال گذشته یکی از دوستان به هوای اینکه بتوانم کمکی کنم، تماس گرفت و داستان ابتلای «دل‌آرا»‌ی هشت‌ماهه به بیماری SMA (بیماری خاص و لاعلاج) را برایم تعریف کرد. حاذق‌ترین پزشک کشور در این حوزه صادقانه به خانواده دل‌آرا گفته بود بچه شانسی برای زنده ماندن ندارد. راست هم می‌گفت.

کد خبر: ۹۹۳۴۸
۱۵:۳۳ - ۱۵ تير ۱۴۰۰

ماجرای معجزه شفای «دل‌آرا»

دیدارنیوز ـ سید مرتضی فاطمی‌تهیه کننده و مجری تلویزیون و روزنامه‌نگار در رشته توئیتی نوشت: سال گذشته یکی از دوستان به هوای اینکه بتوانم کمکی کنم، تماس گرفت و داستان ابتلای «دل‌آرا»‌ی هشت‌ماهه به بیماری SMA (بیماری خاص و لاعلاج) را برایم تعریف کرد. حاذق‌ترین پزشک کشور در این حوزه صادقانه به خانواده دل‌آرا گفته بود بچه شانسی برای زنده ماندن ندارد. راست هم می‌گفت.

او نوشت: از قضا دختر پزشک دل‌آرا SMA داشت و واقع‌بینانه گفته بود، نمی‌شود و بچه و خودتان را اذیت نکنید. با تلاش و هزینه بیشتر صرفا خسته می‌شوید. از شما چه پنهان من هم با شنیدن موضوع با دکتر هم‌نظر بودم. چرا که بیماری کاملا ناشناخته و صعب‌العلاج بود.

وی ادامه داد: تنها یک درمان احتمالی آن هم در مرحله آزمایش برای این بیماری وجود داشت و مهم‌تر از همه این‌ها موضوع دیگری بود. موضوع چه بود؟ با فرض عبور از این مانع‌ها برای درمان احتمالی مبلغ دو میلیون و سیصد هزار دلار تقریبا معادل شصت میلیارد تومان، بله ۶۰ میلیارد تومان لازم بود. این دیگر حقیقتا غیرقابل عبور بود.

فاطمی گفت: لااقل در فهم و باور من که اینگونه بود. برای اینکه دل خانواده را نشکسته باشم سعی کردم به اندازه بضاعت در چند رسانه پر مخاطب پرموت‌شان کنم. از طرفی هم با ادبیاتی که کمتر باعث رنجش خانواده دل‌آرا شود پیغام دادم به موضوع واقع‌بینانه و منطقی نگاه کنند. این یک طرف ماجرا بود.

وی ادامه داد:، اما طرف دیگر ماجرا پدری بود که قاطعانه گفت نه. انجامش می‌دهم! چگونه؟ مگر تامین ۶۰ میلیارد تومان ساده است؟ مگر یک قرون دو زار بود؟ سایت‌های Crowd funding خارجی به دلیل ایرانی بودن دل‌آرا کمپین بچه را کنسل کردند. داخلی‌ها هم گفتند مبلغ وحشتناک بالاست و باید به اسم خیریه باشد.

این روزنامه‌نگار گفت: داستان ادامه دارد. هم‌زمان چه شد؟ دل‌آرا در قرعه‌کشی پژوهشکده «نوارتیس» سوئیس که آن درمان خاص و پیچیده را ارائه می‌کردند برنده شد و کل هزینه درمانش رایگان شد. پدر دل‌آرا چه کرد؟ مبلغ جمع‌آوری شده را به سازمان ایرانی‌ای که در بخش بیماری فوق خدمات ارائه می‌کند، هدیه داد. درس اول این داستان برای من بود. اینکه عشق و باور و امید معجزه می‌کند.

برچسب ها: خیریه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی