تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

۳ میلیون دوز واکسن سینوفارم به ایران می‌رسد/ این واکسن‌ها به چه افرادی تزریق می‌شود؟

مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو از ورود ۳ میلیون دوز واکسن سینوفارم چین به کشور در روز‌های پیش رو خبر داد.

کد خبر: ۹۸۸۳۲
۰۹:۱۲ - ۱۳ تير ۱۴۰۰

۳ میلیون دوز واکسن سینوفارم در راه ایران

دیدارنیوز ـ سیدحیدر محمدی، مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو گفت: در حالی که همه دنیا برای تأمین دارو دچار مشکلاتی هستند، ما افتخار داریم که جزو یکی از تولیدکنندگان واکسن در دنیا هستیم.

وی با عنوان این مطلب که ایران جزو انگشت‌شمارترین کشور‌های دنیا است که توانایی تولید و ساخت همه پلتفرم‌های واکسن کرونا را دارد، ادامه داد: همکاران ما در حوزه بهداشت چنانچه واکسن به دستشان برسد روزانه ۲۵۰ هزار دوز تزریق انجام خواهند داد.

محمدی از ورود ۳ میلیون دوز واکسن کرونا به کشور در روز‌های آینده خبر داد و افزود: این میزان واکسن در کنار واکسن‌های برکت و پاستور که هفته قبل مجوز مصرف اضطراری را گرفتند، سبب می‌شود تا اواخر تیرماه در تزریق واکسن کرونا به یک سرعت نسبی برسیم و بعد از آن یقیناً میزان تولید واکسن کووایران برکت بیشتر خواهد شد و پس از آن حداقل ماهی ۴.۵ میلیون دوز واکسن کووایران برکت دریافت خواهیم کرد.

مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: خوش‌بین هستیم که سرعت تزریق واکسن در کشور به روزانه ۲۵۰ هزار دوز برسد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲.۵ میلیون دوز واکسن کووایران برکت آماده تحویل است که این تعداد تا پایان تیرماه به ۴ میلیون دوز می‌رسد و تا این لحظه حدود ۳۲۰ هزار دوز واکسن تحویل معاونت بهداشتی وزارت بهداشت شده و برای توزیع به شهر‌های جنوبی کشور آماده شده است.

محمدی خطاب به کسانی که منتظر تزریق دوز دوم واکسن هستند، گفت: کسانی که دوز اول را واکسن باهارات (هندی) دریافت کردند، دوز دوم را هم از همان دریافت کرده‌اند و به آن‌ها تزریق شده است. در خصوص واکسن آسترازنکا بخشی از افرادی که دوز اول را واکسن آسترازنکا دریافت کردند، دوز دوم خود را هم دریافت کرده و تعدادی از این افراد که باقی مانده‌اند هم با وارد شدن محموله دیگری از این واکسن در تیرماه جاری دوز دوم خود را دریافت خواهند کرد.

وی در خصوص واکسن سینوفارم هم توضیح داد: بخشی از ۳ میلیون دوز واکسن که در چند روز آینده وارد می‌شود، صرف دوز دوم افرادی می‌شود که دوز اول سینوفارم را دریافت کرده‌اند. بخشی دیگری از این محموله برای افراد بالای ۶۰ سال است که قصد تزریق واکسن دارند.

منبع: مهر
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی