تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آشنایی با تارزان ویتنام/ مردی که ۴۱ سال در جنگل زندگی کرد + تصاویر

فردی که به مدت ۴۱ سال در جنگل‌های ویتنام زندگی می‌کرد در فضای مجازی خبر ساز شد.

کد خبر: ۹۸۲۱۶
۱۴:۰۵ - ۰۸ تير ۱۴۰۰

آشنایی با تارزان ویتنام

دیدارنیوز ـ به نقل از روزنامه انگلیسی میرور، داستان خارق العاده «هو وان لانگ» از زمان فرار از تمدن در پایان جنگ ویتنام در سال ۱۹۷۲ هنگامی که بمبی در آمریکا مادر و دو خواهر و برادرش را به قتل رساند، آغاز شد.

لانگ با برادر و پدرش در اعماق جنگل در منطقه تیا ترا در استان گوانگ نژای مستقر شدند و سه نفر کاملاً خارج از زندگی شهری به سر می‌بردند و با خوردن عسل، میوه و موجودات جنگلی خود را سیر می‌کرده و با ساختن سرپناهی گیاهی از زندگی خود به راه‌های مختلف حمایت و حفاظت می‌کردند.

آلوارو سرزو، عکاسی که در سال ۲۰۱۵ خانواده را ردیابی کرد، گفت: آن‌ها همیشه وقتی مردم را از دور می‌دیدند، فرار می‌کردند. عکاس مذکور افزود: شگفت آورتر اینکه امروز علی رغم اینکه می‌تواند زن و مرد را از هم تشخیص دهد، اما هنوز تفاوت اساسی بین آن‌ها را نمی‌داند.

برادرش او را چنین توصیف کرد: یک کودک در بدن یک مرد، لانگ بسیاری از مفاهیم اساسی اجتماعی را درک نمی‌کند. او تمام زندگی خود را در جنگل گذرانده است. اگر از لانگ بخواهید کسی را بزند او این کار را به سختی انجام می‌دهد. او تفاوت بین خوب و بد را نمی‌داند. لانگ فقط یک کودک است و هیچ چیز نمی‌داند.

این خانواده در سال ۲۰۱۵ با زندگی جدید خود در یک دهکده کوچک ویتنامی سازگار شدند، اما اخیراً به خانه خود در جنگل بازگشتند.

آشنایی با تارزان ویتنام

 

آشنایی با تارزان ویتنام

برچسب ها: ویتنام
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی