تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

دختر ۱۵ ساله شب کجا بود؟!

دختر فراری در مشهد به سرنوشت تلخی دچار شد. این دختر فراری دچار مزاحمت خیابانی شد. پس از آزار دیدن دختر فراری به پلیس مراجعه کرد و ماموران به بررسی سرنوشت این دختر فراری پرداختند!

کد خبر: ۹۷۹۸۹
۱۰:۲۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

دختر 15 ساله فراری

دیدارنیوز ـ در شرایط روحی نامناسبی از خانه بیرون زده بودم که چند جوان برایم ایجاد مزاحمت کردند. در همین حال نوجوان دیگری به حمایت از من با آن مزاحمان خیابانی درگیر شد و مرا از چنگ آن‌ها رها کرد، اما هنوز مشغول گفتگو با آن نوجوان بودم که ناگهان پدرم از راه رسید.

دختر ۱۵ ساله به نام سمیرا با بیان این ماجرا به کارشناس اجتماعی کلانتری میرزاکوچک خان مشهد گفت: پدر و مادرم هیچ تفاهم اخلاقی با هم نداشتند و همواره با هم درگیر می‌شدند تا این که بالاخره چند سال قبل آستانه تحملشان لبریز شد و از یکدیگر جدا شدند.

پدرم در حالی سرپرستی من و برادر کوچکم را به عهده گرفت که هیچ مسئولیتی را در برابر ما احساس نمی‌کرد. او مردی جدی و عصبانی بود که هیچ محبتی نسبت به من و برادرم نداشت و با آن که خاطره خوشی از پدرم در ذهن نداشتیم، اما مجبور بودیم در پناه او زندگی کنیم. پدرم که شغل آزاد داشت همواره دیروقت به خانه می‌آمد و توجهی به ما نمی‌کرد تا این که تصمیم به ازدواج با زنی مطلقه گرفت که دخترش سه سال از من بزرگ‌تر بود.

بعد از ازدواج پدرم زندگی برای من و برادر کوچک ترم سخت‌تر شد چرا که او بیشتر به دختر همسر جدیدش توجه می‌کرد و به خاطر اختلافی که با مادرم داشت مدام به ما سرکوفت می‌زد و سرزنشمان می‌کرد. در این اوضاع نابسامان و آشفته شرایط روحی بسیار بدی پیدا کرده بودم تا این که تصمیم گرفتم مخفیانه به خانه عمه ام بروم. به همین دلیل در فرصتی مناسب در شرایطی از خانه بیرون آمدم که حال مناسبی نداشتم. با این همه هنوز به منزل عمه ام نرسیده بودم که تصمیم دیگری گرفتم.

چند ساعت در کوچه و خیابان‌ها پرسه زدم و سپس با یکی از همکلاسی هایم تماس گرفتم. وقتی در حال گفتگو و احوال پرسی متوجه شدم پدر و مادرش در خانه نیستند، قصه دروغی را سر هم کردم و به او گفتم با هماهنگی پدرم قصد دارم شب را در کنار او باشم. زمانی که «آیلین» قبول کرد خیلی زود خودم را به خانه آن‌ها رساندم و با خوردن چند قرص آرام‌بخش به خواب عمیقی فرو رفتم. هنگامی که چشمانم را گشودم صبح شده بود و دوستم با نگرانی جویای حالم بود، ولی من جواب سربالا به او می‌دادم. بعد از صرف صبحانه منزل دوستم را ترک کردم، اما همچنان در خیابان وحید مشهد سرگردان بودم. ناگهان چند جوان بیکار به سمت من آمدند و با متلک گویی برایم مزاحمت ایجاد کردند. در این هنگام با سر و صدای من، نوجوانی که در آن نزدیکی بود به کمکم آمد و با این ادعا که خواهرش هستم با آن جوانان مزاحم درگیر شد و کاری کرد که دست از سرم برداشتند.

بعد از این ماجرا آن نوجوان با من صحبت کرد و سوالاتی درباره این که این جا چه می‌کنم و نامم چیست از من پرسید. در همین لحظه پدرم که از شب گذشته نگرانم شده بود و ماجرای گم شدنم را به پلیس اطلاع داده بود، ناگهان وارد همان کوچه شد. او وقتی مرا در کنار آن پسر نوجوان دید بلافاصله با پلیس تماس گرفت و با حالتی خشونت آمیز ما را تحویل ماموران کلانتری داد. هنوز سخنان «سمیرا» به پایان نرسیده بود که مادرش خود را به کلانتری رساند و با همسر سابقش به درگیری لفظی پرداخت. طولی نکشید که اعضای این خانواده با صدور دستوری از سوی سرهنگ علی عبدی (رئیس کلانتری میرزاکوچک خان) به دایره مددکاری اجتماعی معرفی شدند. در نهایت این ماجرا با انجام مشاوره‌های روان شناختی در حالی به پایان رسید که «سمیرا» برای مدتی نزد مادرش رفت و پدر او نیز زمانی که حقیقت دخالت آن نوجوان در حادثه مزاحمان خیابانی را فهمید، از شکایت خود صرف نظر کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی