تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

۲۸ شوتی در دشتستان توقیف شد

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از توقیف ۲۸ دستگاه خودروی شوتی طی ۵ روز گذشته در محور‌های مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

کد خبر: ۸۹۵۹۵
۱۱:۱۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

توقف شوتیها در دشتستان

دیدارنیوز ـ سرهنگ فرهاد آراوند در تشریح جزئیات این خبر عنوان کرد: با توجه به حمل قاچاق توسط خودرو‌های شوتی و وقوع چندین فقره تصادف در محور‌های کلمه، بوشکان و تنگ ارم و نارضایتی شهروندان، کنترل محور‌های مواصلاتی و توقیف خودرو‌های مذکور در دستور کار قرار گرفت.

این مقام انتظامی گفت: در نتیجه ایست بازرسی‌های موقت و گشت زنی عوامل انتظامی در محور‌های مواصلاتی شهرستان در ۵ روز گذشته ۲۸ دستگاه خودروی شوتی توقیف شد.

فرمانده انتظامی دشتستان عنوان کرد: برقراری امنیت انتظامی و ترافیکی در محور‌های مواصلاتی از اولویت‌های پلیس دشتستان و از مطالبات به حق شهروندان است و این فرماندهی با جدیت آن را دنبال خواهد کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: پلیس ناجا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی