تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

رییس انستیتو پاستور ایران: تزریق واکسن مشترک ایران و کوبا محدودیت سنی ندارد

رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: ۱۸ تا ۸۰ ساله‌ها می‌توانند واکسن مشترک ایران و کوبا را دریافت کنند.

کد خبر: ۸۹۰۸۷
۱۳:۲۲ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

رییس انستیتو پاستور واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ علیرضا بیگلری ظهر امروز (۹ اردیبهشت‌ماه) در بیست و سومین آیین پویش ره‌سلامت و آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا (انستیتو پاستور - انستیتو فینلای کوبا)، اظهار کرد: از همه افرادی که در کارآزمایی شرکت می‌کنند، قدردانی می‌کنم؛ چرا که این کار تجربه بزرگی برای کشور است.

وی افزود: وجهه بارز کرونا این بود که دانش بشری را به چالش کشید و دانش بشر در مقابل آن به زانو درآمد. در آغاز شیوع کرونا، مرحله اول تشخیص بود که بر عهده انستیتو پاستور گذاشته شد و خوشبختانه توانست شبکه گسترده تشخیص را در کشور راه‌اندازی کند.

این مسئول ادامه داد: انستیتو پاستور ۱۰۰ سال قدمت دارد و یار دیرین روز‌های سخت مردم ایران است و در قضیه کرونا نیز با تشخیص شروع کرد و به واکسن رسید. در بحث تولید واکسن نیز برند انستیتو پاستور نمی‌توانست بر روی هر برندی باشد، به همین دلیل چند پروژه را آغاز کرد.

بیگلری با بیان اینکه رویکرد کشور خرید واکسن خارجی و حمایت از تولید واکسن داخلی بود، تصریح کرد: برای رویکرد سوم، همکاری مشترک بین‌المللی هم‌تراز با انستیتو در تراز پاستور که انستیتو فینلای کوبا بود، آغاز شد.

رئیس انستیتو پاستور ایران یادآور شد: برای تولید واکسن مشترک دو شرط اساسی مدنظر قرار دادیم. یکی اینکه باید واکسنی انتخاب شود که عارضه نداشته باشد که خوشبختانه این واکسن یکی از بی‌خطرترین واکسن‌ها در کارآزمایی بوده و بسیار کم‌عارضه است و توانایی این را دارد که به طور نسبی با جهش‌ها تطابق کند. شرط دوم تولید واکسن مشترک وجود دُز یادآور بود که خوشبختانه این واکسن دُز بوستر نیز دارد و این در حالی است که بسیاری از شرکت‌ها اخیراً به دنبال تولید بوستر هستند.

وی عنوان کرد: واکسن انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا این قابلیت را دارد که به راحتی می‌توان از آن در بازه سنی ۱۸ تا ۸۰ سال و در هر دو جنس زن و مرد استفاده کرد و در کار با کشور کوبا تجربه موفقی را نیز در گذشته داشتیم.

این مسئول با بیان اینکه به دنبال تولید مشترک واکسنی بودیم که ساخت آن ادامه‌دار باشد تا بتوان بر اساس آن دیگر واکسن‌ها را ساخت، گفت: قرار بر این است که پس از تامین کشور‌های ایران و کوبا، صادرات آن آغاز شود. در حال حاضر در هفت استان کارآزمایی این واکسن انجام می‌شود، ولی در شهر‌های زنجان و یزد دُز سوم که همان دُز یادآور است، به صورت پایلوت تزریق می‌شود.

بیگلری خاطرنشان کرد: کرونا با همه سختی‌ها پیشرفت و تجربه‌هایی را برای کشور داشته و امروز بیشتر از روز‌های گذشته توانمند شده‌ایم و این روند پیشرفت ادامه دارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی