تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

صدای دایی هست، تصویر دایی نیست

«درست یا غلط، علی دایی یکی از ابرچهره‌های تاریخ فوتبال ایران است؛ آن‌ قدر که اگر هم خودش نباشد، اسمش به بهانه‌های مختلف مطرح خواهد بود.»

کد خبر: ۸۸۷۲۲
۱۲:۳۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

صدای دایی هست، تصویر دایی نیست

دیدارنیوز - روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «در شرایطی که دوری علی دایی از فوتبال ایران همچنان ادامه دارد، در هفته‌های آغازین سال ۱۴۰۰ بیش از پیش نام او بر سر زبان‌ها افتاده است. برای فوتبالی‌ها انگار این بهار با نام شهریار گره خورده و به بهانه‌های مختلف، مکرر در مورد او بحث می‌شود. هنوز مشخص نیست دایی چه زمانی به میادین باز خواهد گشت اما همین حضور پررنگ او در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی نشان‌دهنده «غیر قابل حذف» بودن این سرمایه فوتبال ایران است.

آن ویدئوی قدیمی

پنج سال پیش علی دایی به‌ عنوان سرمربی وقت نفت تهران در یک نشست خبری حاضر شد و با همان هیجان و عصبانیت‌های خاص خودش چند کلمه در مورد تفاوت‌های نام «عباس بوعذار» و «محمدی» حرف زد. آن زمان قیاس جالب و بامزه دایی باعث خنده حضار شد اما هیچ‌کس تصورش را هم نمی‌کرد این قطعه ویدئوی فراموش‌شده، پنج‌سال بعد به سوژه داغ شبکه‌های اجتماعی تبدیل شود. انگار که تازه ظرفیت‌های سرگرم‌کننده این مصاحبه کشف شده باشد، در طول چند هفته گذشته ویدئوی مورد نظر هزاران بار بازنشر شده است.

داستان استقلالی‌بودن

همیشه شایعاتی در مورد استقلالی‌بودن علی دایی به گوش می‌رسید. به هر حال او یکی از اسطوره‌های تاریخ پرسپولیس است و این پارادوکس می‌توانست در نوع خودش جالب باشد. سرانجام در روزهای آغازین سال جدید دایی در مصاحبه‌ای به صراحت و با صداقت اعلام کرد در کودکی هوادار استقلال بوده اما بعد از حضور در پرسپولیس تعلقات قبلی‌اش را فراموش کرده است و همچنان سرخ‌ها را دوست دارد.

حکایت سوپرلیگ

علی دایی آن‌ قدر نام بزرگی در فوتبال هست که حتی سوپرلیگ اروپا هم به او ربط پیدا کند. بعد از کودتای ۱۲ باشگاه موسس برای راه‌اندازی سوپرلیگ از همین امسال، فیفا اعلام کرد هر بازیکنی در این مسابقات حاضر شود از بازی‌های ملی محروم خواهد شد. از قضا یوونتوس هم جزو موسسان بود و اگر رونالدو برای این تیم در سوپرلیگ به میدان می‌رفت، دیگر قادر به حضور در مسابقات ملی نبود. این مساله می‌توانست به غیرمنتظره‌ترین شکل ممکن رکورد گل‌های ملی علی دایی را از گزند رونالدو مصون نگه دارد اما خب ایده سوپرلیگ لغو شد و رونالدو هم می‌تواند در مسابقات ملی پرتغال شرکت کند.

رابطه با علی کریمی

زمانی که علی کریمی نامزد انتخابات فدراسیون فوتبال شد، بسیاری انتظار داشتند علی دایی از او حمایت کند اما شهریار این کار را نکرد تا باز هم داستان اختلاف دو طرف مطرح شود. او اما اخیرا گفته صرفا به این دلیل از کریمی حمایت نکرد که برنامه خاصی از وی یا سایر کاندیداها ندیده بود. دایی همچنین اضافه کرده عدم پیروزی در انتخابات فدراسیون، به سود و صلاح کریمی بوده است.

اعتراض کرونایی

تازه‌ترین اتفاقی هم که اسم علی دایی را سر زبان‌ها انداخت، اعتراض تند او به بهانه افزایش تعداد قربانیان کرونا و نیز تاخیر در واکسینه‌شدن مردم بود. دایی این مطلب را روی صفحه شش‌ونیم میلیون نفری اینستاگرامش منتشر و بازتاب بسیار وسیعی هم پیدا کرد. درست یا غلط علی دایی با این مختصات، یکی از ابرچهره‌های تاریخ فوتبال ایران است؛ آن‌ قدر که اگر هم خودش نباشد، اسمش به بهانه‌های مختلف مطرح خواهد بود.»

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان