تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

اتحادیه اروپا: روی موفقیت مذاکرات برجام متمرکز هستیم

سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تصریح کرد که این اتحادیه در مقام هماهنگ کننده برجام قویا روی موفقیت مذاکرات برجام متمرکز است.

کد خبر: ۸۷۷۶۲
۱۶:۰۴ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

اتحادیه اروپا برجام

دیدارنیوز - «پیتر استانو» در گفت‌وگو با خبرنگاران در بروکسل به سووالی درباره ارزیابی او از نتیجه مذاکرات برجام اینگونه پاسخ داد: ترجیح می‌دهم در این باره اظهارنظری نکنم، اما خلاصه کلام این است که مذاکرات ادامه دارد، اهداف آن کاملا روشن است و اتحادیه اروپا در مقام هماهنگ کننده برجام تمام تلاش خود را به کار بسته تا این روند را به سمت موفقیت هدایت کند.

وی تصریح کرد: ما قویا در این زمینه متمرکز هستیم.

هجدهمین سلسله نشست‌های کمیسیون مشترک برجام از ۱۳ فروردین گذشته با هدف فعال کردن برجام و بررسی احتمال بازگشت آمریکا به این توافق آغاز شده است. دور پنجم این نشست، دیروز در گراندهتل وین برگزار شد و روسای هیات های مذاکره کننده به بحث و بررسی در خصوص آخرین وضعیت گفت‌وگوهای فنی و پیش‌نویس های اولیه متون و نحوه تداوم گفت‌وگوها پرداختند.

آن‌ها توافق کردند علاوه بر دو گروه کارشناسی فعلی (در حوزه لغو تحریم ها و هسته ای) هفته آینده یک گروه کارشناسی سوم نیز برای گفت‌وگو در خصوص ترتیبات عملی مورد نیاز برای اجرایی شدن لغو تحریم ها و سپس بازگشت آمریکا به برجام  ایجاد شود.

براساس برنامه اعلام شده، هیات ها پس از مشورت در پایتخت های متبوع خود، هفته آینده ضمن از سر گیری نشست کمیسیون مشترک برجام، گفت و گوهای فنی و کارشناسی را دنبال خواهند کرد.

جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید همه طرف‌ها کاملا مصمم هستند تا برای احیای برجام به یک راه حل دست یابند.

بورل این مطلب را در یک رشته توییت درباره آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای ایران در وین اعلام کرد و افزود: دو هفته گذشته پیشرفت مهمی در وین برای احیای توافق هسته‌ای ایران حاصل شد. کار ساده‌ای نیست اما همه هیئت‌ها سخت کار کردند و مصمم به یافتن راه حل هستند.

وی با اشاره به اینکه دیپلماسی بهترین راه برای کسب اطمینان در خصوص بازگشت آمریکا به توافق است، تاکید کرد همه طرفین باید در این زمینه انعطاف پذیری داشته باشند. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عنوان کرد که در کسوت هماهنگ کننده آماده است کار خود را دو برابر کند و با همه طرف‌ها از جمله ایالات متحده آمریکا در این زمینه گفتگو و همکاری کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور