تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه پنجم خرداد برگزار می‌شود

ریاست پارلمان سوریه اعلام کرد که انتخابات ریاست جمهوری این کشور ۲۶ مه (۵ خرداد ماه) سال جاری برگزار می‌شود.

کد خبر: ۸۷۱۹۶
۱۸:۳۰ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۰

انتخابات سوریه

دیدارنیوز - «حموده صباغ» رئیس پارلمان سوریه امروز (یک شنبه) گفت که انتخابات ریاست جمهوری در خارج از سوریه نیز ۲۰ مه (۳۰ اردیبهشت) برگزار خواهد شد.

صباغ تصریح کرد: همانطوری که ارتش سوریه توانست در جبهه نبرد در برابر تروریسم بایستد و تروریست‌ها را شکست دهد، هر یک از ما نیز با مشارکت در انتخابات توطئه‌هایی که سوریه را هدف قرار داده، به شکست می‌کشانیم.

وی در ادامه تأکید کرد که نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری سوریه از فردا، دوشنبه می‌توانند برای ثبت نام اقدام کنند.
رئیس پارلمان سوریه از همه نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری خواست تا درخواست‌های خود برای شرکت در انتخابات را تا ۱۰ روز دیگر به دادگاه عالی قانون اساسی سوریه ارائه دهند.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه باید در تاریخی بین ۶۰ تا ۹۰ روز قبل از پایان دوره ریاست جمهوری هفت ساله اسد برگزار شود. (دوره ریاست جمهوری اسد در ۱۷ ژوئیه /۲۶ تیر ماه پایان می‌یابد)  

دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری سوریه در سال ۱۳۹۳ برگزار شد که در آن بشار اسد توانست پیروز شود.

به موجب قانون اساسی جدید سوریه که در سال ۲۰۱۲ در یک همه پرسی تصویب شد، امکان تشکیل یک نظام چند حزبی در این کشور، وجود دارد.

پارلمان سوریه با یک قانون انتخاباتی موافقت کرد که براساس آن، نامزد‌ها باید ۱۰ سال گذشته را در سوریه زندگی کرده و نباید از تابعیت کشور دیگری برخوردار باشند که ظاهرا این مساله راهی برای جلوگیری از نامزدی چهره‌های مخالف تبعیدی در انتخابات است.

منبع: انتخاب
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی