تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رئیس شورای شهر تهران: تعداد فوتی‌های کرونا در تهران به ۱۰۰ نفر رسیده است

رئیس شورای شهر تهران گفت: شرایط کرونایی بسیار حاد است و تعداد فوتی‌ها در تهران به نزدیک ۱۰۰ نفر رسیده است و اگر همینطور پیش برویم بالاتر هم می‌رود.

کد خبر: ۸۶۲۳۹
۱۳:۰۸ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰

تعداد فوتی‌های کرونا در تهران به ۱۰۰ نفر رسیده است

دیدارنیوز ـ محسن هاشمی در حاشیه جلسه دویست و هشتاد و ششمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: اولین دستور جلسه به صورت دو فوریتی بود و اعضا از شهردار تهران خواستند که یک گزارش تحویل و تحول همانند کاری که در ابتدای دوره برای شهرداری دوره قبل انجام دادیم را تهیه کنند. 

او ادامه داد: با توجه به عقب افتادن رسیدگی به پرونده باغات، کل صحن امروز به پرونده باغات اختصاص داشت و امروز تعدادی از پرونده‌ها رای باغ و تعدادی رای غیرباغ گرفته‌اند. 

هاشمی درباره وضعیت حمل و نقل عمومی گفت: ما مصوبات بسیار خوبی در دولت داریم و قول‌های خوبی داده می‌شود، اما عملا هیچکدام آن‌ها به نتیجه نمی‌رسد و آنچه که درباره آن به نتیجه رسیده‌ایم نیز خرید اتوبوس از بودجه خود شهرداری تهران بوده است. 

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه اتفاقاتی که در بحث نوسازی در حال رخ دادن است اظهار کرد: اتوبوس‌ها و واگن‌های قدیمی در حال نوسازی هستند، اما درباره تامین تجهیزات نو هنوز هیچ فعالیت جدی شروع نشده است. می‌دانید که تقریبا یک سال است که با کمک معاونت فناوری ریاست جمهوری یک پژوهش عملگرا انجام و پیشرفت عملیات ساخت قطار داخلی مترو از نظر طراحی به ۸۵ درصد و از نظر ساخت به ۷۵ درصد رسید. 

هاشمی گفت: یک قطار هم توسط رئیس جمهور رونمایی شد و در آن جلسه رئیس جمهور دستور دادند که از این قطار تولید شود. از مصوبه واردات هزار واگن، ۴۲۰ واگن هنوز باقی مانده است که درباره آن تصمیم‌گیری نشده است و دولت می‌تواند برای این ۴۲۰ واگن به صورت ریالی برای کارخانجات داخلی تامین اعتبار کند. 

او ادامه داد: شهرداری تهران قراردادی با شرکت واگن‌سازی تهران برای تامین ۱۰۵ واگن امضا کرده است و این اتفاق می‌تواند به سرعت شروع شود و در انتهای کار دولت حداقل این پول تامین و در شورای شهر و شهرداری بعدی شاهد حضور این واگن‌ها در سیستم حمل ونقل عمومی تهران باشیم. 

هاشمی گفت: شرایط کرونایی بسیار حاد است و تعداد فوتی‌ها در تهران به نزدیک ۱۰۰ نفر رسیده است و اگر همینطور پیش برویم بالاتر هم می‌رود. در حمل و نقل عمومی براساس گزارشات بین المللی اعلام شده، اگر زمان کمی در واگن و اتوبوس باشیم خطر کمتر است و توصیه هم کردم که بیش از ۲۰ دقیقه کسی در حمل و نقل عمومی نماند. اما با توجه به اینکه این بیماری با شرایط واکسیناسیون در یک سال آینده هم وجود خواهد داشت پس لازم است که دولت نسبت به قولی که برای تامین ناوگان حمل و نقل عمومی داده است تلاش بیشتری کند. 

رئیس شورای شهر گفت: نمی‌دانم چه مشکلی وجود دارد در حالی که ساده است و دولت باید برای آن تامین اعتبار کند و کار سختی نیست.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها