اختصاصی دیدارنیوز:
جذب سرمایه گذار هم و غم بندر شادگان
سرپرست بندر شادگان گفت: بسترهای لازم به منظور جذب سرمایه گذار فراهم شده و توسعه ی فضای بندر در این راستا در دستور کار قرار گرفته است.

دیدارنیوز - محمد اردشیری: هیثم عامریان سرپرست بندر شادگان در نشست خبری امروز ۲۴ دیماه با موضوع بررسی ظرفیت و پتانسیلهای این بندر، اظهار کرد: بندر شادگان در مساحتی بیش از ۳ هکتار با برخورداری از ساختمانهای اداری، انبار و امکانات جانبی در مهرماه سال ۱۳۹۳ به بهره برداری رسید.
وی افزود: ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر شادگان حدود ۱۰۰ هزار تن در سال است و در سالهای ۹۴ و ۹۵ حدود هزار و ۴۰۰ تردد شناور داشته است.
سرپرست بندر شادگان این بندر را به لحاظ موقعیت جغرافیایی مطلوب و ویژه برشمرد و گفت: بندر شادگان به لحاظ موقعیت جغرافیایی بین دو منطقه مهم همچون منطقه آزاد تجاری و منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) قرار گرفته است.
عامریان ادامه داد: بندر شادگان در خارج از شهرستان قرار دارد و کاملا از محدوده ترافیکی دور است و این مهم باعث شده تا عملیات حمل و نقل کالاهای اساسی به آسانی صورت بگیرد.
وی از توسعه بندر شادگان خبر داد و بیان کرد: بندر شادگان ظرفیت توسعه بسیار دارد و محدودیتی در این راستا نداریم. همچنین در حال حاضر به دنبال آن هستیم تا فضای دپوی کالاها را افزایش دهیم که در فاز اول حدود ۱۰ هزار متر مربع در این خصوص در نظر گرفته ایم.
سرپرست بندر شادگان با بیان اینکه برای افزایش ظرفیت و ایمنی شادگان اقدامات اساسی انجام شده است، عنوان کرد: تعمیرات اساسی اسکله، اسفالت محوطههای بندر، استقرار تاسیسات ایمنی و آتش نشانی به صورت اتوماتیک و هر آنچه که نیاز گمرک بود نیز تا کنون انجام شده است.
عامریان ادامه داد: بندر شادگان فاصله کمی با دریا دارد که بر ظرفیت این بندر تاثیر گذار بوده است، همچنین عمق آب در زمان جذر ۳ الی ۵ متر و در زمان مد ۷ الی ۱۰ متر است.
وی اظهار کرد: بندر شادگان منطقه حائز اهمیتی برای سرمایه گذاران در زمینه صادرات و واردات است. بنا است به زودی فضای بندر با هدف جذب سرمایه گذار توسعه یابد.
سرپرست بندرشادگان از صادرات خرما برای اولین به کشور ترکیه خبر داد و گفت: برای اولین بار خرمای شادگان به کشور ترکیه صادر شد که در توسعه بندر و جذب سرمیه گذار تاثیر مثبتی خواهد داشت.
عامریان بیان داشت: مردم شادگان از شرایط و ظرفیت ایجاد شده در بندرتجاری این شهرستان با توجه به فرهنگ سازیهای انجام شده بهرهمند شده اند و ماندگاری بندر به رونق و تردد شناورها در آن بستگی دارد.
وی در پایان با بیان اینکه تمام هم و غم ما ورود سرمایه گذار است، گفت: با توسعه بندر و جذب سرمایه گذار میتوان به رونق اقتصادی و اشتغال برای جوانان امیدوار بود تا بتوانیم از ظرفیتهای گردشگری و بالقوه این بندر آنگونه که باید بهرمند شویم.