تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
کد خبر: ۷۷۰۶

گزارش تصویری : زنان سرپرست خانواده خلخال

۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸
زنان سرپرست خانواده ساکن در شهرها و روستاهای بخش های خورش رستم، شاهرود و خلخال، از اقوام ترک آذری، کرد کرمانج و تاتی هستند که در جنوب استان اردبیل زندگی می کنند.
بر اساس سرشماری سال ۹۵ حدود ۴۸ هزار زن بی‌همسر در استان اردبیل سرپرست خانواربوده و تامین هزینه گذران زندگی را بر عهده دارند که ۳۱ هزار و ۷۰۰ نفراز این زنان در مناطق شهری و ۱۶ هزار نفر نیز در مناطق روستایی زندگی می‌کنند.
تعداد یک هزار و ۵۰ خانوار زنان سرپرست خانواده در شهرستان خلخال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند. ولی علیرغم دریافت مستمری، مشکلات معیشتی بسیاری دارند. برخی نیز با استفاده از وامهای اعطائی توسط این نهاد اشتغالزایی کرده و سطح درآمد خود را اندکی افزایش داده اند. که بدلیل گرانی و مشکلات اقتصادی درآمدشان کفاف خرج زندگی شان را نمی دهد. دامداری، کشاورزی، باغداری، قالیبافی و کارهای خدماتی ازعمده مشاغلی هستند که زنان در شهرستان خلخال به آنها اشتغال دارند. در این میان بسیاری از زنان ساکن در روستاهای این منطقه، پس از مهاجرت فرزندانشان به دلیل بیکاری و محرومیت، تنها زندگی میکنند. بعض از این زنان خانه هایشان در اثر بارش فراوان برف و باران و عدم رسیدگی به دلیل کهولت سنی تخریب شده و همچنان با وجود خطرات ریزش آوار، درون آنها زندگی میکنند.

 
 
عکس : علی حامد حق دوست
منبع: مهر
ارسال نظرات