تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
رئیس پلیس فتای استان کردستان خبر داد:

دستگیری باند کلاهبرداری اینترنتی در کردستان

رئیس پلیس فتای استان کردستان از دستگیری باند کلاهبرداری اینترنتی در کردستان خبر داد و گفت: در این کشف پیشگیرانه پلیس فتا چهار نفر دستگیر شدند.

کد خبر: ۵۱۵۹۴
۱۴:۳۵ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸

دستگیری باند کلاهبرداری اینترنتی در کردستان

دیدارنیوز ـ مهدی دانشپور، در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان کردستان اظهار کرد: طی یک ماه گذشته پلیس فتا در رصد و پایش مستمر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از فعالیت یک باند کلاه برداری اینترنتی اطلاع پیدا کرده است و اقدام کشف و دستگیری این باند کرده است.
 
وی با اشاره به اینکه این افراد سودجو و فرصت‌طلب با موضوعات جذاب و فریبنده در فضای مجازی اقدام به سرقت از حساب‌های بانکی افراد می‌کردند، افزود: این باند کلاهبرداری با تبلیغات سوء خود مبنی بر شارژ ارزان قیمت، فروش کالا‌های ویژه و ارزان قیمت و ... کاربران فضای مجازی را در دام خود گرفتار می‌کردند و با دسترسی به اطلاعات حساب کاربران اقدام به سرقت از حساب‌های افراد می‌کردند.
 
رئیس پلیس فتای استان کردستان بیان کرد: این پرونده کلاهبرداری در جریان کشف پیشگیرانه و رصد فضای مجازی توسط پلیس فتای استان کردستان کشف شده است.
 
وی با اعلام اینکه در جریان دستگیری این باند کلاهبرداری اینترنتی چهار نفر بین رده‌های سنی ۱۴ تا ۲۴ سال دستگیر شدند که در حال انجام بازجویی و تشکیل پرونده هستند، عنوان کرد: ۵۰ شماره کارت با رمز دوم در کامپیوتر و گوشی این افراد کشف شده است.
 
دانشپور اعلام کرد: براساس استعلام از حساب این مجرمان اینترنتی تاکنون یک میلیارد ریال کشف شده است و مجرمان کماکان در اختیار پلیس فتا و در بازداشت به سر می‌برند.
 
وی اعتماد بی‌جای کاربران به فضای مجازی، فریب خوردن تبلیغات جذاب، خرید اینترنتی در درگاه بانکی معتبر، مخفی و پنهان ماندن هویت‌ها، پایین بودن سطح آگاهی کاربران و استفاده از بدافزار‌ها را دلیل اصلی کلاهبرداری در فضای مجازی دانست و افزود: کاربران در صورت خرید در فضای مجازی ابتدا باید اطلاعات حساب خود را اشتباه وارد کنند اگر پذیرش شد از جعلی بودن سایت مطمئن شوند.
 
رئیس پلیس فتای استان کردستان از فعال شدن رمز دوم یکبار مصرف برای حساب‌های بانکی افراد خبرداد و یادآور شد: یکی از راه‌هایی که کلاه‌برداران اینترنتی برای سواستفاده از قربانیان مالی خود انتخاب می‌کنند، استفاده از دانش کم افراد و دست‌یابی به رمز اینترنتی کارت‌های بانکی است که با اجرای طرح رمز دوم یکبار مصرف شاهد کاهش چشمگیر جرائم سایبری خواهیم بود.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی