تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

تردد در ۳ مسیر ارتباطی زنجان با زنجیرچرخ امکانپذیر است

News Image Lead

جانشین رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان زنجان، گفت: تردد در مسیرهای ارتباطی تهم - چورزق، زنجان - طارم و دندی - تخت سلیمان، به علت کولاک برف با زنجیر چرخ انجام می‌شود.

کد خبر: ۵۰۰۵۹
۱۴:۲۳ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸
 

دیدارنیوز ـ سرهنگ محمدعلی عظیمی، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ۲ مسیر ارتباطی خدابنده - زنجان، ابهر - تاکستان نیز علاوه بر لغزندگی سطح جاده، مه‌آلود است و دیگر مسیرهای ارتباطی استان زنجان به دلیل وجود برف، لغزنده بوده و رانندگان باید برای جلوگیری از وقوع حوادث رانندگی، در آمد و شد دقت و احتیاط بیشتری داشته باشند.

وی اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته سه مورد تصادف جرحی در جاده زنجان - بیجار، زنجان - میانه و زنجان - خرمدره اتفاق افتاد که بر اثر این حوادث رانندگی که ۲ مورد آن به علت سرعت غیر مطمئنه و یک مورد دیگر نیز به دلیل ترکیدگی لاستیک کامیون رخ داد چهار نفر مصدوم شدند و به منظور درمان به مراکز درمانی انتقال یافتند.

عظیمی تصریح کرد: روز پنجشنبه /سوم بهمن ماه/ در جاده زنجان - طارم، قریب ۱۵ دستگاه خودرو سواری به علت بارش برف و وقوع کولاک و لغزنده بودن سطح جاده، گیر افتاده بودند که نیروهای امدادی هلال احمر، راهداری و پلیس راه به یاری آنان شتافتند و پلیس راه به مدت یک ساعت اجازه تردد از این مسیر را نداد. 

وی یادآور شد: پنجشنبه شب تا صبح روز جمعه /چهارم بهمن ماه/ نیز مسیر ابهر - خدابنده به علت وقوع کولاک برف بسته اعلام شد و پلیس راه از تردد خودروها جلوگیری کرد.

عظیمی با بیان اینکه در زمان حاضر تردد وسایط نقلیه در کلیه مسیرهای ارتباطی این استان جریان دارد، از هموطنان خواست از سفرهای غیرضرور اجتناب کنند و در صورت لزوم از وسایط نقلیه عمومی به ویژه قطار استفاده کنند.  

وی تصریح کرد: داشتن زنجیر چرخ در خودروها الزامی است و به رانندگان توصیه می‌شود هنگام بارش برف و باران و لغزندگی سطح جاده، فاصله طولی را رعایت کرده و با سرعت مطمئنه برانند.

از ابتدای ماه جاری تاکنون ۱۸ نفر در مسیرهای ارتباطی این استان بر اثر حوادث رانندگی جان باختند که ۱۰ نفر کشته شدگان مربوط به حادثه سقوط اتوبوس مسافربری اصفهان به تبریز در آزادراه زنجان - تبریز بود.

۹ ماه نخست امسال بر اثر وقوع حوادث رانندگی در سطح جاده‌های ارتباطی این استان ۲۰۵ نفر و در سال ۹۷ تعداد ۲۲۰ نفر کشته شدند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال هفت درصد کاهش نشان می‌دهد.

استان زنجان پنج‌هزار و ۸۴۰ کیلومتر راه ارتباطی دارد که از این میزان، ۲۰۰ کیلومتر آزاد راه، ۱۱۳ کیلومتر بزرگراه، ۳۴۲ کیلومتر راه اصلی و ۹۷۴ کیلومتر راه فرعی است. 

ارسال نظرات