تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

توزیع سومین محموله داروی آنفلوانزا در زاهدان

با ورود داروی آنفلوآنزا به کشور و همچنین تولید و توزیع نوع داخلی این دارو، سومین محموله داروی آنفلوانزا بین داروخانه‌های زاهدان در حال توزیع است.

کد خبر: ۴۴۶۹۸
۱۴:۱۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸

توزیع سومین محموله داروی آنفلوانزا در زاهدان

دیدارنیوز ـ دکتر مصطفی صالحی زاده مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بلافاصله پس از شیوع آنفلوآنزا در استان قرص اسلتامیویر به میزان مورد نیاز تهیه و در اختیار مراکز درمانی قرار گرفت و متعاقب آن پیگیری‌ها برای تامین شربت اسلتامیویر نیز آغاز شد.
 
وی با بیان اینکه در دنیا تعداد دارو‌هایی که برای درمان بیماری‌های ویروسی شناخته و تولید شده اند، انگشت شمار می‌باشد و برای تولید و یا واردات این دسته از دارو‌ها هزینه‌های زیادی صرف می‌شود، گفت: به منظورکنترل و نظارت هر چه بهتر بر تجویز و مصرف داروی آنفلوآنزا، این دارو تنها با تایید و تجویز پزشک عفونی و یا متخصص عفونی اطفال در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.
 
مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اضافه کرد: نگهداری و ذخیره دارو در خانه کار درستی نیست، زیرا از یک سو به دلیل استفاده نشدن دارو، تاریخ مصرف آن منقضی شده و باید دور ریخته شود و باعث اتلاف هزینه می‌شود؛ از طرف دیگر ذخیره بی مورد دارو، باعث بروز کمبود دارویی کاذب شده و بیماری را که شدیدا نیازمند دارو است، در تامین دارو خود با مشکل مواجه می‌کند، بنابراین به هم استانی‌های گرامی توصیه می‌شود از نگهداری دارو در خانه با هدف استفاده در زمان بروز بیماری احتمالی خودداری کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی