تیتر امروز

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان
در کارگروه تعیین وزیر نیرو چه خبر است؛ گزارش دیدارنیوز را بخوانید

سهم خواهی؛ مانع ارتباطی پزشکیان با متخصصان

یکی از کارگرو‌های پر حاشیه این روز‌های رئیس جمهور منتخب کارگروه انتخاب وزارت نیرو است. این گزارش به این موضوع می‌پردازد.
معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند
گفت‌وگوی دیدار با کارشناس حوزه معدن و صنایع وابسته

معدن و صنایع وابسته، لوکوموتیو پیشران اقتصاد کشور است/ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس نفرین شده نفت هستند

برنامه گفت‌وگوی اقتصادی دیدارنیوز، میزبان امیربیژن یثربی استاد پیشین دانشگاه، عضو سابق هیات پژوهشی دانشگاه اگزتر انگلستان در گروه ژئوتکنیک و مسئول تجاری‌سازی رشته صنایع و معادن پارک علم و فناوری...

برگزاری اولین ورکشاپ بین المللی مشترک دانشگاه بناب با دانشگاه آتاترک کشور ترکیه

اولین ورکشاپ بین المللی مشترک دانشگاه بناب با دانشگاه آتاترک کشور ترکیه به میزبانی دانشگاه آتاترک با حضور دانشمندان و صاحب‌نظران ریاضی از کشور‌های مختلف جهان برگزار شد.

کد خبر: ۴۴۲۳۷
۱۱:۳۶ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸

برگزاری اولین ورکشاپ بین المللی مشترک دانشگاه بناب با دانشگاه آتاترک کشور ترکیه

دیدارنیوز ـ در اولین روز برگزاری این ورکشاپ بین المللی، دیداری بین تیم اعزامی دانشگاه بناب و اعضای هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه آتاترک انجام یافت و اعضای هیات علمی دو دانشگاه با معرفی شاخه‌های تخصصی خود و زمینه‌های کاری به بحث و بررسی در مورد امکان روابط علمی بین اعضای دو گروه پرداختند.
 
میرسجاد هاشمی، مسئول برگزاری این ورکشاپ ضمن ابراز خرسندی از روابط بین دو دانشگاه، اظهار کرد: طی سال‌های اخیر روابط دانشگاه‌های بناب و آتاترک کشور ترکیه در بهترین سطح است و امیدواریم همکاری فی مابین در سال‌های آتی نیز تداوم داشته باشد.
 
Abdullah Kopuzlu، مسئول برگزاری این ورکشاپ، در دومین روز از ورکشاپ بین المللی ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندگان این ورکشاپ بین المللی، برگزاری چنین رویداد‌های علمی بین دانشگاه‌های کشور‌های همسایه را خوب ارزیابی کرد و ابراز امیدواری کرد که چنین رویداد‌های معتبر علمی بین دو دانشگاه تدام دار باشد.
 
حسین پیری، رئیس دانشگاه بناب در ابتدا ضمن تقدیر و تشکر از ریاست دانشگاه آتاترک و مسئولین برگزاری این رویداد بزرگ علمی و خیر مقدم به مدعوین و شرکت کنندگان این ورکشاپ بین المللی، به ارائه گزارشی مختصر از دانشگاه بناب و پتانسیل‌های موجود بین دو دانشگاه پرداخت.
 
وی افزود: با عملیاتی شدن اولین ورکشاپ بین المللی بین دانشگاه بناب و دانشگاه آتاترک روابط این دو دانشگاه بیش از پیش افزایش خواهد یافت.
 
دکتر Omer Comakli رئیس دانشگاه آتاترک کشور ترکیه ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان در این ورکشاپ، رویکرد‌های دانشگاه آتاترک در حوزه روابط بین الملل را خوب ارزیابی کرد و گفت: پس از عقد تفاهم نامه‌های همکاری با دانشگاه بناب رویداد‌های خوبی بین این دو دانشگاه اتفاق افتاده است، دانشگاه بناب ظرفیت‌های بالایی دارد که علاقمندیم روابط علمی و پژوهشی بین دو دانشگاه را گسترش دهیم.
 
دکتر Mustafa Aggul از دانشگاه میشیگان آمریکا و دکتر میرسجاد هاشمی از دانشگاه بناب و دکتر مهرداد لکستانی از دانشگاه تبریز به عنوان سخنرانان مدعوی بخش اول این ورکشاپ بین المللی و همچنین دکتر سعید عباسبندی از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین، دکتر Erhan Coskun از دانشگاه تکنیکال کارادنیز، دکتر علی فرج زاده از دانشگاه رازی کرمانشاه و دکتر Ibrahin Unal از دانشگاه میدل ایست ترکیه سخنرانان مدعوی بخش دوم این رویداد علمی و در روز سوم این این ورکشاپ بین المللی دکتر صداقت شهمراد و دکتر فریبا بهرامی از دانشگاه تبریز، دکتر Kemal Soltanov از دانشگاه ایغدیر ترکیه، دکتر Fahd Jara از دانشگاه چانکایا سخنرانی کردند.
 
در پایان منیره نصرتی، علی حاجی بدلی، حجت افشاری بعنوان اعضای گروه ریاضی سخنرانی کوتاه ارائه کردند و طی مراسمی توسط اعضای هیات اجرایی ورکشاپ بین المللی و ریاست دانشگاه آتاترک از دکتر حسین پیری، رئیس دانشگاه بناب با اهدای لوحی تجلیل شدند.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، دانشگاه بناب یکی از شش دانشگاه دولتی آذربایجانشرقی در سال‌های اخیر با عقد بیش از ۱۵ تفاهم نامه علمی و پژوهشی با دانشگاه‌های معتبر اروپایی و آسیایی گامی بزرگ در عرصه‌ی دیپلماسی علمی برداشته است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی