تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

برگزاری جشن‌ها و فستیوال‌های فرهنگی ضروری است

رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج برگزاری جشن‌ها و فستیوال‌های فرهنگی در مناسبت‌های مختلف را ضروری دانست و افزود: امروزه کمبود فضای سبز مشکلات و معضلات اجتماعی را بر شهر تحمیل می‌کند که از بین رفتن نشاط اجتماعی، یکی از پیامد‌های آن است.

کد خبر: ۳۳۲۰۳
۱۲:۰۲ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸

برگزاری جشن‌ها و فستیوال‌های فرهنگی در مناسبت‌های مختلف ضروری است

دیدارنیوز ـ پیمان بضاعتی پور با بیان اینکه روند افزایش جمعیت و توسعه شهر نشینی در کنار مواردی، چون ساخت وساز بی رویه چهره شهر را نازیبا می‌کند، اظهار کرد: تسلط ماشین‌ها و سازه‌های فلزی و سیمانی سخت بر چهره شهر و میزان شادمانی مردم که یکی از معیار‌های نشان دهنده سطح پیشرفت اجتماعی است تأثیر منفی گذاشته است.
 
وی با بیان این که یکی از رسالت‌های مجموعه مدیریت شهری برنامه‌ریزی برای تحقق نشاط اجتماعی درجامعه است، ادامه داد: نشاط و شادی از اصلی‌ترین نیاز‌های زندگی شهری می‌باشد، چون در شرایط سخت حاکم برزندگی در کلانشهرها، شهروندان کمتر فرصت پیدا می‌کنند به خودشان و نیازهای‌شان فکر کنند.
 
این مسئول توضیح داد: نشاط تاثیر به سزایی بر کیفیت زندگی شهروندان می‌گذارد که از آن جمله می‌توان به حس تعلق، همبستگی و مسئولیت پذیری اجتماعی، وفاق، ارتقای شاخص‌های سلامت روحی و روانی، افزایش رضایت از زندگی و پویایی اجتماعی اشاره کرد.
 
بضاعتی پور برگزاری جشن‌ها و فستیوال‌های فرهنگی در مناسبت‌های مختلف را ضروری دانست و افزود: امروزه کمبود فضای سبز مشکلات و معضلات اجتماعی را بر شهر تحمیل می‌کند که از بین رفتن نشاط اجتماعی، یکی از پیامد‌های آن است و برگزاری نمایشگاه‌های گل و گیاه می‌تواند نقش به سزایی در پر کردن این خلا داشته باشد.
 
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج گفت: شادابی و نشاط مردم از مهمترین شاخص‌های پیشرفت اجتماعی جوامع است.
 
وی با اشاره به اینکه صنعت گل و گیاه استان البرز برخوردار از ظرفیت بزرگی برای کارآفرینی، و رونق اقتصادی است ادامه داد: میهمانی گل‌ها در ایران کوچک که امسال هفتمین دوره آن در حال برگزاری است با هدف ایجاد شادابی و نشاط بخشی به شهر و نیز تاثیرات آن بر زندگی شهروندان و حمایت و تقویت تولیدات داخلی برپا شده است.
 
وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های جنبی در حاشیه هفتمین نمایشگاه گل و گیاه کرج افزود: برگزاری جُنگ‌های شاد شبانه با حضور هنرمندان، اجرای مراسم نور افشانی، برگزاری ورکشاپ‌های مختلف هنری در زمینه نقاشی، کاریکاتور و مجسمه سازی، برگزاری کلاس‌های رایگان آموزشی با موضوع محیط زیست و فضای سبز، اجرای جشن کودکان از جمله برنامه‌ها تدارک دیده شده در مدت زمان برگزاری نمایشگاه است.
 
وی خاطر نشان کرد: برنامه‌های مختلف و متنوع فرهنگی و مناسبتی ویژه ایام و مناسبت‌های ملی و مذهبی در پارک‌ها، بوستان‌هاو اماکن تفریحی گردشگری شهر کرج استمرار دارد و مجموعه مدیریت شهری کرج و اعضای شورا‌ی پنجم نیز از برگزاری این برنامه‌ها حمایت می‌کنند.
 
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج در پایان مشارکت حداکثری شهروندان را بهترین دلیل برای ادامه برگزاری این نوع نمایشگاه‌ها دانست و گفت: استمرار این برنامه‌ها با توجه به حجم استقبال شهروندان می‌تواند زمینه‌ساز افزایش احساس شادی و نشاط بیشتر در میان شهروندان باشد.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير