تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

برای ورود زنان به ورزشگاه احتیاجی به قانون نیست، تهدید فیفا کفایت می‌کند

وزارت ورزش تاکید دارد که امکانات و زیر ساخت ها برای حضور زنان آماده است و اگر به لحاظ امنیتی همکاری شود، اجازه برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها داده خواهد شد.

کد خبر: ۳۲۸۰۵
۱۲:۱۹ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - طیبه سیاوشی در مورد لزوم تصویب قانونی در مجلس مورد عدم ممانعت از حضور زنان در ورزشگاه‌ها گفت: از آنجایی که هیچ منع قانونی در بحث ورود زنان به ورزشگاه‌هاوجود ندارد و درهیچ آیین نامه و بخشنامه‌ای به این موضوع یعنی ممانعت از ورود زنان به ورزشگاه‌ها اشاره نشده است به همین دلیل ما ضرورتی برای اینکه بخواهیم قانونی با عنوان عدم ممانعت از حضور زنان در ورزشگاه‌ها به تصویب برسانیم ندیدیم.

رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: درواقع چون منعی برای حضور نیست پس دلیلی برای اینکه ما برای تصویب قانون ورود کنیم وجود ندارد. تلاش‌های دولت، جامعه مدنی و مجلس می‌تواند در این زمینه موثر واقع شود البته دستور فیفا مبنی بر برداشتن ممانعت می تواند برای حضور زنان در ورزشگاه‌‍‌ها کفایت کند و همین موثر باشد.

عضو فراکسیون امید با اشاره به بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه وظایف و اختیارات وزارت ورزش  درکمیسیون فرهنگی گفت: دراین  بحث  مناسب سازی  برای حضور زنان در ورزشگاهها مطرح شده است که امیدواریم بعد از انجام اصلاحات در مجلس و تایید نهایی شورای نگهبان و تبدیل آن به قانون با استناد به بحث مناسب سازی بتوانیم موانعی را که در حال حاضر برای حضور زنان وجود دارد برداریم.

عضو کمیسیون فرهنگی تصریح کرد: برای هر چیزی لازم نیست که قانون تصویب کنیم در موضوع ورزش مباحث جنسیتی مطرح نیست. حتی مسئولان وزارت ورزش نیز این مسئله رامطرح کرده‌اند که ما هر مکانی ورزشی که ساخته‌ایم برای زن و مرد است وتفکیک جنیسیتی قائل نشده‌ایم. درست است  شاید صبح ها زنان و بعدازظهر مردها استفاده کنند اما هیچگاه ذکر نشده است که این فقط مختص مردان است و درواقع هیچگاه نگفته‌ایم که این مقدار سرانه ورزشی متعلق به زنان و این مقدار متعلق به مردان است هردوی اینها از فضای ورزشی که وجود دارد  می توانند به یک میزان استفاده می کنند .

نماینده تهران خاطر نشان کرد: وزارت ورزش تاکید دارد که امکانات و زیر ساخت ها برای حضور زنان آماده است و اگر به لحاظ امنیتی همکاری شود این اجازه برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها داده خواهد شد و مشکلی برای ورود نیست که ما از این جنبه ورود پیدا کنیم البته باید منتظر باشیم ببینیم این مسئله چگونه پیش می رود  و اگر مقاومت ها برای حضور زنان بیشتر شود باید فکری برای این مسئله هم کرد.
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی