دیدارنیوز ـ فرشاد مقیمی در جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت کارخانه صنایع مخابرات راه دور ایران (ITI) اظهار داشت: هدف و سیاست وزیر صنعت، معدن وتجارت، معاونین و همکاران در راستای راهاندازی کارخانه ITI است، اما ارائه برنامه مشخص، روشن و مدون از سوی سهامداران و مدیرعامل شرکت الزامی است.
وی با اشاره به اینکه راهاندازی واحدهای صنعتی راکد و دارای مشکل از سوی وزارتخانه صمت در سال جاری برای کل کشور هدفگذاری شده است، بیان کرد: شناسایی این واحدها توسط مدیران و دستاندرکاران شرکت شهرکهای صنعتی و سازمانهای صمت استانها انجام میشود.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: از جمله ساز و کارهای تحقق اقتصاد مقاومتی حمایت از صنایع و شرکتهای تولیدی است، لذا در همین راستا وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور رفع موانع، ایجاد، رشد و رونق تولید شعار ابلاغی مقام معظم رهبری و تحقق اقتصاد مقاومتی همچنین ایجاد اشتغال پایدار وارد عمل شده که یکی از مؤلفههای اصلی این فعالیتهای جدی فعال کردن واحدهای تولیدی راکد و نیمهتعطیل در کشور است.
لازم به ذکر است: در این جلسه مشکلات مالی، بانکی، مالیات، بیمه، مسایل کارگری و مطالبات آنها مورد بررسی و واکاوی قرارگرفت و برای رفع این موانع تصمیمات عملیاتی و اجرایی و تدابیر لازم اتخاذ گردید که ضرورت دارد حداکثر مدت زمان ۲ ماه مسائل و مشکلات مرتفع گردد.
کارخانه صنایع مخابراتی راه دور ایران (ITI) به عنوان شرکت مادر تخصصی در زمینه تولید زیرساختهای مخابراتی در سال ۱۳۵۳ شروع به فعالیت کرد و اکثر مراکز مخابراتی با نصب رادیوهای تولیدی این شرکت ارتباطات مخابراتی بین شهری را تسهیل کردند که پروژه ملی کارت هوشمند سوخت از جمله فعالیتهای این مجموعه بزرگ بوده است.