تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

اعزام دائم دانشجویان علوم پزشکی به خارج متوقف شد

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت از قطع اعزام دائم دانشجو در رشته‌های تخصصی علوم پزشکی به خارج از کشور خبر داد و گفت: اعزام به صورت کوتاه مدت با وجود محدودیت‌های ارزی همچنان ادامه دارد.

کد خبر: ۲۵۱۶۳
۰۸:۱۷ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - دکتر حمید اکبری، مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار کرد: اعزام دانشجو برای دوره‌های بلند مدت در رشته‌های تخصصی علوم پزشکی به طور کامل متوقف شد در واقع این وضعیت از سال‌های گذشته روند کاهش را داشته است اما با ایجاد رشته‌های تخصصی در دانشگاه‌ها داخل کشور، این اعزام در سال جاری کاملاً متوقف شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه در حال حاضر تمامی رشته‌های تخصصی موجود در دانشگاه‌های دنیا در دانشگاه‌های علوم پزشکی داخل کشور راه‌اندازی شده است. بنابراین ضرورتی به اعزام دانشجو برای تحصیل در این رشته‌ها به صورت طولانی مدت نداریم.

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص اعزام دانشجو به دوره‌های کوتاه مدت علوم پزشکی نیز تاکید کرد: معتقدیم این ارتباط کوتاه مدت با دانشگاه‌های خارج از کشور ضرورت دارد و ارتباط ما با مراکز علمی دنیا باید حفظ شود تا بر این اساس در جریان آخرین دستاوردهای علمی دانشگاه‌های دنیا قرار بگیریم به همین جهت اعزام دانشجو در دوره‌های کوتاه مدت باید حفظ شود.

دکتر اکبری خاطر نشان کرد: متأسفانه محدودیت‌های ارزی موجب شده در عرصه اعزام دانشجو در دوره‌های کوتاه مدت فرصت مطالعاتی به خارج از کشور با محدودیت مواجه شویم و آمار دانشجویان اعزامی کم و روند کاهشی را داشته است و بر اساس بودجه‌ای که در اختیار ما قرار می‌گیرد این اعزام در دانشگاه‌ها علی‌رغم محدودیت اعتبار صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ارز اختصاصی بانک مرکزی برای فرصت مطالعاتی دانشجویان همان ارز نیمایی است و ارزی با قیمت پایین‌تر در اختیار دانشگاه‌ها قرار نمی‌گیرد به همین جهت هزینه‌ها افزایش می‌یابد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان