تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیرکل پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه:

وقوع ۷۴۰ مورد صلح و سازش میان والدین طلاق گرفته در سال ۹۷

مدیرکل پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: ۷۴۰ مورد صلح و سازش بین والدین طلاق گرفته حین ملاقات فرزندان آن در مراکز مهر خانواده در سال ۹۷ انجام شده است.

کد خبر: ۲۴۷۹۳
۱۲:۱۵ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در گزارشی آمده است:

ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی، ماده ۴۱ قانون حمایت از خانواده مصوب ۱۳۹۲ و ماده ۶۸ آئین نامه اجرایی قانون حمایت از خانواده مصوب ۱۳۹۲، بر ایجاد مراکز ملاقات فرزندان طلاق تاکید دارند تا این دسته از کودکان دور از فضای زمخت و خشن کلانتری‌ها، بتوانند با هر یک از والدین خود ملاقات داشته باشند.

کلانتری‌ها به واسطه فضای فیزیکی، به دلیل رفت و آمدهایی که در آنجا صورت می‌گیرد محیطی تنش زا و آسیب زا است و حضور طفل در چنین محلی می‌تواند آسیب‌های روحی و عاطفی را به او وارد کند.
به همین منظور برنامه‌ای با عنوان "راهبری ایجاد مرکز ملاقات فرزندان طلاق (مراکز مهر خانواده) موضوع تبصره ذیل ماده ۴۱ قانون حمایت خانواده و ماده ۶۸ آئین نامه اجرایی آن"، در اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در دستور کار قرار گرفت.

علی محمد زنگانه مدیرکل پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، در رابطه با هدف و ضرورت اجرای برنامه در مرکز ملاقات فرزندان طلاق اظهار کرد: این برنامه با تعامل و همکاری دستگاه‌های مرتبط و با هدف ایجاد محل مناسب فرزندان طلاق طراحی شده است. نتیجه اجرای این برنامه، فراهم کردن و تجهیز محلی مناسب و فرهنگی برای انجام مطلوب‌تر ملاقات فرزندان و جلوگیری از این ملاقات‌ها در محل کلانتری است، چون ملاقات در فضای نامناسب با کودک، علاوه بر آسیب‌های روحی روانی، ترس و اضطراب ناشی از این ملاقات‌ها، آرامش طفل را هم در معرض خطرات جدی قرار می‌دهد.

وی افزود: مراکز مهر خانواده، مجهز به وسایل بازی برای کودکان هم می‌باشد تا فرزندان طلاق در اوقات ملاقات علاوه بر دیدار هر یک از والدین، لحظه‌های آرامش بخش و مفرحی داشته باشند و از هر گونه فضای تنش زا به دور باشند.

زنگانه در رابطه با دستاوردها و نتایج اجرای این برنامه نیز، گفت: تا پایان نیمه نخست سال ۹۷، تعداد ۱۳۲ مرکز ملاقات فرزندان طلاق ایجاد و حدود ۷۰ هزار ملاقات در این مراکز انجام شده است. حتی حین ملاقات شاهد تحقق ۶.۵ درصد سازش بین والدین طلاق گرفته بوده ایم که این موضوع درخور توجهی است. همچنین ۷۴۰ مورد صلح و سازش جدید در بین والدین طلاق گرفته در سال ۹۷ داشتیم.

وی افزود: ۲۵ مرکز از ۱۳۲ مرکز دایر شده در سال ۹۵، ۴۷ مرکز در سال ۹۶ و ۶۰ مرکز در سال ۹۷ راه اندازی شده است. راه اندازی ۲۸ مرکز ملاقات جدید در کشور چشم انداز تا پایان سال ۹۸ است.

مدیرکل پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه همچنین در رابطه با اعتبارات تخصیص یافته برای راه اندازی این مراکز و اجرای این برنامه بیان کرد: میزان اعتبارات درنظر گرفته برای سال ۹۷، حدود ۷۰۰ میلیون تومان بود که ۹۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان آن از بودجه تخصیص یافته از محل اعتبارات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و بقیه از محل اعتبارات شورای اجتماعی کشور هزینه شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی