
دیدارنیوز - پروانه مافی، نماینده تهران و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با اشاره به رد پیشنهاداش مبنی بر اختصاص حداقل یک ششم فهرستهای انتخاباتی به زنان در حوزههای انتخابیه بالای 6 کرسی نمایندگی گفت: ما لابیهایی را با فراکسیونهای سیاسی داشتیم. فراکسیون امید هم این پیشنهاد را پذیرفت و برای تمامی نمایندگان عضو فراکسیون امید پیامک ارسال شد که آن رأی بدهند. فراکسیون مستقلین نیز قول دادند و لابی کردند که این پیشنهاد رای بیاورد. به فراکسیون ولاییها هم گفته بودیم، اما آنها گفتند که ما موافق نیستیم.
او ادامه داد: به نظر میرسید با توجه به موافقت مستقلین و امیدیها این پیشنهاد رأی خوبی بیاورد و حداقل مصوب شود.
این نماینده مجلس با بیان اینکه مردها زنان را رقیب خود میبینند، گفت: مردها با زنها بد نیستند و در بسیاری از موارد نظر زنها را قبول دارند و در بسیاری از طرحهای مهم زنان را دعوت و از آنها نظرخواهی و از نظرهای آنها استفاده میکنند، اما عرصه انتخابات، عرصه خاصی است و بنابراین رای ندادن به این پیشنهاد را تا حدودی طبیعی میدانم، چون آنها نمیخواهند برای خود رقیب بیاورند.
مافی تاکید کرد: اما انسانهای شایسته و کمالجو تنها نباید به فکر خود باشند و رأی فردی نیست و باید به مصالح جامعه، منافع عمومی و منافع 50 درصد از جمعیت کشور توجه شود. باید کار فرهنگی شود تا تغییراتی حاصل شود.
این عضو فراکسیون امید با اشاره به اصلاح قانون انتخابات مجلس و تعریف التزام عملی به اسلام، قانون اساسی، نظام، انقلاب و... گفت: برخی موارد در قانون تعریف مشخصی نداشت و مشکلاتی را به وجود میآورد و برخی در حوزه نظارت تعاریف خاصی را مطرح میکرند، اما این تعاریف قانونی شد.
او ادامه داد: تعریف التزام عملی به اسلام، نظام و... در انتخابات مجلس آینده بسیار تاثیرگذار است و اگر کسی رد صلاحیت شد میتواند اعتراض کند و با این شرایط عادلانهتر میشود.
مافی گفت: مهمترین اصلاحی که در قانون انتخابات مجلس تاکنون انجام شده تعریف التزام عملی به اسلام، قانون اساسی، نظام و... بود که تعریف مشخصی دارد و به عدالت نزدیک شده است.