تیتر امروز

بازگشت ترامپ؛ بسیاری از ایرانی‌ها نگران جنگ، برخی امیدوار
از چشم جهان (۱۸۰)

بازگشت ترامپ؛ بسیاری از ایرانی‌ها نگران جنگ، برخی امیدوار

دونالد ترامپ بار دیگر به کاخ سفید بازگشته و این اتفاق یک نگاه دوگانه را برای ایرانی‌ها شکل داده است؛ آیا میان تهران و واشنگتن جنگی تمام‌عیار درخواهد گرفت یا رئیس‌جمهور جدید آمریکا دیپلماسی غیرمنتظره‌ای...
اینطوری ما عوام راحت‌تر تحمل‌تان می‌کنیم
افاضات اضافه

اینطوری ما عوام راحت‌تر تحمل‌تان می‌کنیم

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود، از دستور او برای توقف مازوت‌سوزی در سه نیروگاه تقدیر کرده و گفته اگر بدانیم شما خواص دقیقا چه کار می‌کنید و نفع و زیان کارتان برای ما چیست راحت‌تر تحمل‌تان...
کامبک قاطعانه ترامپ به کاخ سفید/ واکنش ایران به نتیجه انتخابات آمریکا/ دختر دانشجوی علوم و تحقیقات کجاست؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

کامبک قاطعانه ترامپ به کاخ سفید/ واکنش ایران به نتیجه انتخابات آمریکا/ دختر دانشجوی علوم و تحقیقات کجاست؟

این چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کد خبر: ۲۴۲۶۶

ویدئو/ هجوم میلیون‌ها ملخ خطرناک به ایران

۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸
ملخ‌هایی که از شبه‌جزیره عربستان به کشور وارد شده اند، به ۶ استان جنوبی کشور حمله کرده و آن طور که مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات خبر داده، موج گسترده هجوم جدید ملخ ها در راه است و در اردیبهشت ماه امسال تعداد آنها ۵ تا ۱۰ برابر می‌شود.
سعید معین به فارس گفته است: این ملخ‌ها از نوع صحرایی یا دریایی هستند که خطرناک‌ترین نوع ملخ به حساب می‌آیند و با بادهای مرطوبی که از شبه جزیره عربستان به سمت کشور ما در جریان است به ایران آمده و به زمین های زراعی خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان حمله کرده اند.
این ملخ‌های خطرناک که در مسیر خود هر نوع گیاهی را کامل می‌خورند و از بین می‌برند، در سال‌های دور چندین بار به کشور ما حمله کردند و کشور را به مرحله قحطی رسانده‌اند. آخرین حمله ملخ‌ها در سال‌های ۴۰ و ۴۲ به کشور بوده که محصولات بسیاری از استان‌های کشور در پی این هجوم از بین رفته است.
به گفته معین، این ملخ‌ها برای جفت‌گیری و تخم‌ریزی به ایران آمده‌اند و در این مرحله آنها معمولاً چیزی نمی‌خورند بنابراین تاکنون به محصولات کشاورزان صدمه ای نزده اند. ضمن اینکه به محض ورود آنها در همان مراحل ابتدایی با آنها مبارزه شده است. برای مبارزه با این ملخ های خطرناک باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی جنوب کشور سم پاشی شوند. ستاد بحران ۱۰ میلیارد تومان بودجه برای مقابله با این ملخ ها در نظر گرفته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: