تیتر امروز

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی

این چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.

هرچه جلوتر می‌رویم، از سطح کیفی ارشاد کاسته می‌شود

سیدرضی موسوی، عضو هیات‌علمی و مدیرگروه دکتری حکمت هنر دینی در ارزیابی عملکرد وزارت ارشاد بیان کرد: «با تمام احترامی که برای مسئولین وزارت ارشاد قائلم، به اعتقاد من شخصیت‌های فرهنگی و فرهیخته در این نهاد حضور اندکی دارند.»

کد خبر: ۲۳۸۴۸
۱۲:۵۸ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سیاستگذاری و برنامه‌ریزی و اقدام در جهت اعمال سیاست‌های رسمی نظام جمهوری اسلامی در زمینه فرهنگ عمومی و اصول سیاست فرهنگی کشور به عنوان یکی از وظایف اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شده است. حال باید دید که آیا این نهاد که متولی فرهنگ و هنر بوده و باید در راستای ترویج آن گام بردارد، تا چه اندازه‌ای توانسته اقدام مناسب داشته باشد.
 
در این‌باره، سیدرضی موسوی، عضو هیات علمی و مدیرگروه دکتری حکمت هنر دینی، با ارزیابی عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیان کرد: «اگر قرار باشد که به عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد نمره‌ای بدهم، به نظرم نمره خوبی نخواهد گرفت. به باور من، هر چه به سمت جلو می‌رویم از سطح کیفی وزارت ارشاد کاسته می‌شود و این وزارت بیشتر پسرفت می‌کند.»
 
موسوی درباره معضلات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیان کرد: «با تمام احترامی که برای مسئولین وزارت ارشاد قائلم، به اعتقاد من شخصیت‌های فرهنگی و فرهیخته در این نهاد حضور اندکی دارند.»
 
این عضو هیات علمی و مدرس فلسفه، گفت: «ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که بسیاری از سطوح متفاوت فکری در آن دیده می‌شود و به اقتضای دوران ما که عصر رسانه است، تفاوت فکری در میان فرهیختگان و اندیشمندان و حتی توده مردم بسیار گسترده و فراوان است.»
 
به باور موسوی، بر خلاف دوران گذشته امروزه هر سه سال یک نسل متولد می‌شود و رسانه‌ها از انسان‌های معاصر، شخصیت‌های متعدد و متفاوتی ساخته است و طبیعی است که در این جامعه متنوع با دامنه فکری متعدد باید کسی در راس امور فرهنگ و هنر قرار بگیرد که توان تعامل، مدارا و همدلی با تمام اندیشه‌ها را داشته باشد و با شرح صدر و بزرگ منشی به همه اهالی فرهنگ نگاه کند چرا که تنگ‌نظری در عرصه فرهنگ موجب دلزدگی اصحاب فرهنگ خواهد شد.
 
او نبود متخصص در وزارت ارشاد را از مهم‌ترین معضلات دانسته و گفت: «من بر این باورم که وزارت ارشاد در دهه‌های گذشته غیر از مواردی خاص از مسئولان شایسته و برنامه‌ریز برخوردار نبوده است.»
 
موسوی درباره اولویت‌های وزارت ارشاد، بیان کرد: «در حال حاضر، اگر قرار باشد به سرعت، تحولی در حوزه فرهنگ و ارشاد صورت بگیرد، بهتر است برای برگزیدن مسئولان ارشاد، از متفکرین و فرهیختگان جامعه مشورت گرفته شود تا آنها اشخاصی مناسب را برای اجزا و مولفه‌های متفاوت وزارت ارشاد معرفی کنند.»


منبع: اعتماد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی