تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
ولی ملکی:

طرح انتزاع وزارت بازرگانی از صنعت در مجلس رای نمی‌آورد

News Image Lead

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس توضیحاتی درباره سرانجام طرح تفکیک وزارت بازرگانی و صنعت ارائه کرد

کد خبر: ۲۲۷۹۸
۰۹:۵۷ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز- ولی ملکی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی درباره انتزاع وزارت بازرگانی و صنعت، گفت: در طول تاریخ مجلس بحث ادغام و تفکیک وزارت صنعت و بازرگانی ۹ بار مطرح شده است؛ در ابتدای انقلاب وزارت صنعت، معدن امروزی به سه وزارت صنایع سنگین، صنایع و معادن تقسیم می‌شد اما از آنجایی که وجود سه وزارتخانه در این حوزه به تشکیلات بسیار نیاز داشت و تصمیم گیری را با سختی روبرو می کرد وزارت صنایع و معادن ادغام شد در نتیجه سه وزارتخانه به دو وزارتخانه تبدیل شد.

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: پس از مدتی این دو وزارتخانه نیز با یکدیگر ادغام و یک وزارتخانه صنعت و معدن ایجاد شد در دوره هفتم مجلس بحث های بسیای درباره ادغام یا تفکیک این وزارتخانه‌ها مطرح شد.

ادغام وزارت صنعت و بازرگانی باعث کوچک‌سازی دولت شد

وی خاطرنشان کرد: ادغام وزارت صنعت و بازرگانی به منظور کاهش حجم دولت و تصمیم گیری سریع بود.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه از ابتدای دولت دهم دولت در تلاش است وزارت صنعت و بازرگانی را از یکدیگر جدا کند، ادامه داد: اگرچه تاکنون دولت دو بار برای تحقق این امر به مجلس لایحه ارائه داده اما نه تنها در کمیسیون تخصصی صنایع و معادن با این لوایح مخالفت شده بلکه در صحن علنی نیز انتزاع وزارت بازرگانی و صنعت رای نیاورده است.

آیا نابسامانی بازار نمایندگان را مجاب می‌کند تا با طرح انتزاع وزارت بازرگانی و صنعت موافقت کنند؟

 این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: اگرچه به نظر می‌رسد نمایندگان با تفکیک وزارت بازرگانی از صنعت موافق نیستند اما ممکن است مشکلاتی که در چند ماه اخیر برای توزیع کالا، ساماندهی و تنظیم بازار ایجاد شده نمایندگان را به این مجاب کند تا با انتزاع این دو وزاتخانه موافقت کنند.

تفکیک وزارت صنعت و بازرگانی تشکیلات را افزایش می‌دهد

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به نظر بنده طرح انتزاع وزارت بازرگانی از صنعت در صحن علنی رای نمی‌آورد، افزود: تفکیک وزارتخانه مشکلی را حل نمی‌کند فقط تشکیلات را افزایش می‌دهد.

منبع:خانه ملت

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی