تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جهانگیری: استعفای وزیر ارشاد شایعه‌ای بیش نیست

معاون اول رئیس جمهور گفت: شایعاتی که در خصوص دکتر صالحی وجود دارد بی اساس است و ایشان با قدرت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خواهد داشت و چنانچه این وزارتخانه به حمایت نیاز داشته باشد دولت از آن حمایت خواهد کرد.

کد خبر: ۲۱۲۲۷
۰۹:۰۹ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر اسحاق جهانگیری عصر امروز (شنبه) در پنجمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب و اختتامیه و معرفی پنجمین پایتخت کتاب ایران که در سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد،‌ اظهار داشت: زیربنا و پیشنیاز توسعه ملی پایدار، توسعه و نشاط فرهنگی است و اگر می خواهیم به حل مسائل بپردازیم و به دنبال توسعه پایدار هستیم، توجه به توسعه فرهنگی بسیار اهمیت دارد و کتاب مهمترین وسیله و ابزار پیام رسان هر نوع توسعه ای خواهد بود. 

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه پرداختن به مسائل فرهنگی یکی از وظایف اصلی دولت است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه گام های خوبی برداشته و به مسائل فرهنگی شهرها و روستاهای کشور توجه داشته است. 

وی همچنین با قدردانی از تدبیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انتخاب شهرهای کشور به عنوان پایتخت کتاب، خاطر نشان کرد: در دوره قبل شهر کاشان انتخاب شده بود و امروز نیز شهر یزد، شهر دارالمؤمنین به عنوان پایتخت کتاب معرفی شد که مردمی متدین و با فرهنگ دارد و این شهر از ویژگی های بسیار خوبی برخوردار است که می تواند نه تنها در کشور بلکه در سطح بین المللی ممتاز باشد. 

دکتر جهانگیری با اشاره به محدودیت های منابع مالی دولت گفت: با وجود این محدودیت ها، منابع و بودجه ای که به بخش فرهنگی اختصاص می یابد، قابل مقایسه با کل بودجه دولت نیست و سعی می کنیم بودجه لازم را تامین کنیم. 

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به تخصیص یارانه به بخش های فرهنگی، کتاب و مطبوعات اظهار امیدواری کرد، دولت بتواند یارانه بیشتری به این بخش ها اختصاص دهد و دغدغه های موجود در این زمینه کاهش یابد. 

وی در بخش پایانی سخنان خود از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بعنوان وزیری دلسوز و با پشتکار نام برد و اظهار داشت: شایعاتی که در خصوص دکتر صالحی وجود دارد بی اساس است و ایشان با قدرت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خواهد داشت و چنانچه این وزارتخانه به حمایت نیاز داشته باشد دولت از آن حمایت خواهد کرد. 

در این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم با اشاره به شکل گیری مجامع و نهادهای مدنی در حوزه کتاب گفت: توسعه اجتماعی باید متکی بر مردم باشد و دولت ها فقط باید نقش تسهیل کننده ایفا نمایند. 

در این مراسم با حضور معاون اول رییس جمهور از برگزیدگان جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب قدردانی و شهر یزد به عنوان پنجمین پایتخت کتاب ایران معرفی شد.
منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها