تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

چند درصد از دانشجویان کشور «گل» می‌کشند؟

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره مصرف ماده مخدر «گُل» در میان جمعیت دانشجویی کشور سخن گفت.

کد خبر: ۱۸۶۶۷
۱۳:۳۹ - ۲۵ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - پرویز افشار درباره آخرین آمارها از وضع مصرف مواد مخدر در میان جمعیت دانشجویی کشور گفت: آخرین ارزیابی که از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با کمک وزارت علوم انجام شده بود، نشان داد که در سال ۱۳۹۰ میزان مصرف مواد مخدر در میان جمعیت دانشجویی وابسته به وزارت بهداشت یعنی دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۲ درصد و میزان مصرف مواد در میان جمعیت دانشجویی وابسته به وزارت علوم ۲.۶ درصد بوده است.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: بعدا اخبار جسته و گریخته‌ای رسید که میزان مصرف مواد با توسعه مخدر «گُل» در جمعیت دانشجویی مقداری بالاتر رفته است.

وی درباره اقدامات پیشگیرانه ستاد برای کاهش مصرف مواد در میان جمعیت دانشجویی گفت: اقدامات بسیار مهمی با وزارت علوم، سازمان امور دانشجویان، مرکز مشاوره دانشجویی و معاونت فرهنگی وزارت علوم آغاز شده است که یکی از مهم‌ترین این اقدامات راه‌اندازی کانون‌های همیاران سلامت روانی - اجتماعی دانشجویان است.

افشار با اشاره به فعالیت کانون‌های همیاران سلامت روانی - اجتماعی دانشجویان توضیح داد: این کانون‌ها از جنس دانشجویان است و هیچ نهاد غیردولتی در آن دخالت ندارد. در واقع این کانون‌ها مثل بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان و کمیته فرهنگی-اسلامی دانشگاه است. البته در این مراکز نگاه‌های سیاسی، صنفی و مذهبی وجود دارد که این موضوع در کانون‌های همیاران سلامت وجود ندارد و نگاهشان فقط پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: با مداخله کانون‌های همیار سلامت دانشجویان، آمار و اطلاعات رسیده از وزارت علوم حاکی از این است که سیر مصرف مواد مخدر در جمعیت دانشجویی به ویژه ماده مخدر «گُل» رو به کاهش است، البته نه به این معنا که به صفر برسد یا به شدت کم شود بلکه شیب تند آن کاهش یافته است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی