تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

پلمب ۱۹ سوییت منافی عفت در اهواز

معاون دادستان مرکز خوزستان گفت: ۱۹ سوییت غیرمجاز اجاره‌ای منافی عفت و خارج از نزاکت اخلاقی و کرامت انسانی در اهواز شناسایی و پلمب شد.

کد خبر: ۱۸۴۴۰۲
۱۲:۱۱ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

 به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، فاخر باوی شنبه در خصوص طرح ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی در استان بیان کرد: پلیس امنیت اخلاقی استان خوزستان با به کارگیری تمامی ظرفیت‌ها و امکانات، در راستای افزایش ضریب امنیت اجتماعی، این طرح را در استان عملیاتی کرده است.

وی افزود: این طرح با برنامه‌ریزی دقیق و رصد شبانه‌روزی اطلاعاتی، به شناسایی و انهدام مراکز منافی عفت و خارج از نزاکت اخلاقی و کرامت انسانی منجر شده است.

باوی گفت: در جریان این عملیات، ۲۰ نفر شامل ۱۴ مرد و ۶ زن بدون هیچ گونه نسبتی با یکدیگر دستگیر شدند که از این تعداد، ۶ نفر از اتباع کشور همسایه بودند.

معاون دادستان مرکز خوزستان اعلام کرد: مالکین سوییت‌های اجاره‌ای غیرمجاز به منظور برخورد قانونی احضار شدند و پیگیری‌های لازم برای دستگیری سایر عوامل مرتبط در حال انجام است. همچنین مکاتبات لازم با پلیس مهاجرت و گذرنامه برای ممنوع‌الورود کردن اتباع بیگانه که برخلاف قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران عمل کردند، انجام شد.

انهدام کارگاه تولید مشروبات الکلی در اهواز

باوی گفت: پلیس امنیت اخلاقی در قالب طرح ذکر شده موفق به شناسایی یک کارگاه بزرگ تولید مشروبات الکلی دست‌ساز در یکی از مناطق اهواز شد، این کارگاه که سلامتی جوانان را هدف قرار داده بود، با اقدامات قاطع ماموران منهدم شد.

معاون دادستان مرکز خوزستان اظهار کرد: در این عملیات، یک هزار و ۲۰۰ لیتر مواد تخمیری و ۴۰ لیتر مشروبات آماده کشف و امحا و متهم اصلی این کارگاه دستگیر و پرونده قضایی برای وی تشکیل شد.

باوی تاکید کرد: طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی با هدف پاکسازی مناطق آلوده و مبارزه با منافی عفت و خارج از نزاکت اخلاقی و کرامت انسانی با قوت ادامه خواهد یافت و دستگاه قضایی و نیروی انتظامی با هرگونه اقدام خلاف قانون و مخل امنیت عمومی برخورد قاطع خواهند کرد

منبع ایرنا

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور