تیتر امروز

قهرمان‌پور: درباره مذاکرات، نباید چندان خوشبین باشیم، نه خیلی بدبین!/ نهایی شدن دستور کار مذاکرات بعدی، دستاورد بزرگی است/ تجربه برجام نشان داد که نباید مخالفان مذاکره را دست‌کم گرفت
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

قهرمان‌پور: درباره مذاکرات، نباید چندان خوشبین باشیم، نه خیلی بدبین!/ نهایی شدن دستور کار مذاکرات بعدی، دستاورد بزرگی است/ تجربه برجام نشان داد که نباید مخالفان مذاکره را دست‌کم گرفت

رحمن قهرمان‌پور، تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، حول محور مذاکرات تهران و واشنگتن در مسقط، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان

این دهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
بقائی می‌گوید گفتگو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان آغاز شد

مذاکرات تهران و واشنگتن/ ایران انتظار ندارد این دور از مذاکرات طولانی باشد

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در ارتباط با هدف ایران از مذاکرات با آمریکا گفت: هدف ایران خیلی مشخص است ما یک هدف بیشتر نداریم و آن هدف تامین منافع ملی ایران است. این گفتگو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است که جدیت خود را نشان دهد، امروز یک روز مهم و تعیین کننده است برای این که این رویکرد سازنده ایران قدر دانسته شود.

کد خبر: ۱۸۲۷۲۳
۱۶:۱۸ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴

مذاکرات تهران و واشنگتن/ بقائی: امروز یک روز مهم و تعیین کننده است

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: گفتگو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا حدود ساعت ۳:۲۰ بعدازظهر به وقت عمان شروع شده است.

«اسماعیل بقائی» همزمان با برگزاری گفتگو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا اظهار کرد: این گفتگو‌ها به وساطت عمان برگزار شده و حدود یک ساعت است که این گفتگو‌ها آغاز شده است.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «وزیر خارجه قبل از آغاز گفتگو‌های غیر مستقیم بین ایران و آمریکا با وزیر خارجه عمان دیدار و رایزنی کرد»، افزود: در این جلسه در مورد نحوه انجام کار و پیش‌بینی‌های میزبان عمانی رایزنی و گفتگو شد و مجموعه نقطه نظرات ایران برای انتقال به طرف آمریکایی، در اختیار وزیر خارجه عمان قرار گرفت.

بقایی همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با هدف ایران از این گفتگو‌ها با توجه به فضاسازی برخی از رسانه‌ها ارتباط با این موضوع از جمله خبر منتشر شده در رویترز گفت: هدف ایران خیلی مشخص است ما یک هدف بیشتر نداریم و آن هدف تامین منافع ملی ایران است.

وی گفت: ما یک فرصت واقعی و صادقانه به دیپلماسی می‌دهیم تا با این گفتگو‌ها بتوانیم از یک طرف موضوع هسته‌ای و مهمتر از آن برای ما موضوع لغو تحریم‌ها را به پیش ببریم.

بقائی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در طول چند دهه از عمر خود ثابت کرده که در عمل به دیپلماسی پایبند است و در موضوع هسته‌ای نیز در ۲ دهه اخیر این را ثابت کرده است.

وی تاکید کرد: این گفتگو‌ها نشانگر عزم ایران برای تامین منافع ملی ایران با ابزار دیپلماسی است.

سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: این گفتگو‌ها آزمونی برای طرف مقابل است که جدیت خود را نشان دهد، امروز یک روز مهم و تعیین کننده است برای این که این رویکرد سازنده ایران قدر دانسته شود.

بقائی با اشاره به برخی حاشیه‌سازی‌ها در ارتباط با این مذاکرات از جمله خبره منتشر شده از سوی خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات عمانی گفت: ما با این حاشیه‌سازی‌ها ناآشنا نیستیم. هم به جهت جایگاه ایران و هم به دلیل منافع متعارضی که در رابطه با هر نوع تعامل در رابطه با مباحث مرتبط با هسته‌ای ایران بین بازیگران مختلف وجود دارد.

وی با بیان اینکه «این حاشیه‌سازی‌ها که عمدتاً با استفاده از منابع آگاه و یا مقامات نزدیک به مذاکرات انجام می‌شود صحت ندارد»، ادامه داد: عمان به وظایف خود در این حوزه کاملاً آشناست و از گذشته در این ارتباط به صورت حرفه‌ای عمل کرده است.

وی با بیان اینکه «خبرگزاری رویترز سابقه طولانی در خبرسازی دارد و آنچه که منتشر کرده هیچ مبنایی ندارد»، در پاسخ به این سوال که مذاکرات تا چه زمانی طول خواهد کشید، گفت: این یک شروع است، بنابراین طبیعی است که در این مرحله طرفین مواضع مبنایی خود را در اختیار هم قرار دهند از طریق واسطه عمانی؛ لذا خیلی انتظار نداریم که این دور از مذاکرات طولانی باشد.

رویترز پیشتر مدعی شده بودند محور‌های این دور از گفتگو‌ها تبادل زندانیان، کاهش تنش در منطقه و کاهش تحریم‌های ایران در قبال کاهش فعالیت‌های هسته‌ای ایران خواهد بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز شنبه ۲۳ فروردين
امروز شنبه ۲۳ فروردين
امروز شنبه ۲۳ فروردين
امروز شنبه ۲۳ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی