
احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد که در سالهای اخیر به دلیل مواضعش انتقادهای زیادی را شنیده، هنوز حاضر به تغییر مسیر نیست و دولت سیزدهم که رفت، یاد فامیل بازی و انتقاد از دولت چهاردهم افتاد. دشمنی برخی از روحانیون و امامان جمعه از جمله او با مذاکره و برچیده شدن بساط کاسبان تحریم در ایران قابل توجه است که ظاهرا مواضع آنها دولت به دولت تغییر میکند!
دیدارنیوز: مواضع عجیب امام جمعه مشهد صدای انتقاد رسانهها و فعالان سیاسی را درآورده است.
به نقل از سهامنیوز، احمد علمالهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی که امروز نه در قامت امام جمعه، بلکه به عنوان یک اپوزیسیون بر علیه دولت پزشکیان موضع میگیرد، در سه سال دولت ابراهیم رئیسی، مواضع متفاوتی داشت، باهم برخی از این مواضع رو مرور میکنیم:
۲۶ شهریور ۱۴۰۰؛ با اینکه هنوز ایران عضو شانگهای نشده، از رئیسی دعوت کردهاند؛ این یعنی اقتدار و عظمت.
۷ آبان ۱۴۰۰؛ با هوشیاری رئیسجمهور، ۳ هزار پمپبنزین مشکلش حل شد؛ یک استاد میگفت این عمل رئیسجمهور دو واحد درس علوم سیاسی است.
۵ آذر ۱۴۰۰؛ مشکل آب با تجمع حل نمیشود؛ نزولات آسمانی کاهش یافته؛ در مقابل خدا که تجمع فایده ندارد؛ به جایش نماز باران بخوانید.
۱۷ دی ۱۴۰۰؛ الان یک کارگر با یکسوم مزد روزانهاش، برای ناهار حداقل یک چلوکباب میتواند بخورد؛ زمانی که در ایران، دلار هفت تومان بود، یک کارگر با یکسوم مزدش، فقط میتوانست نان، پنیر و انگور بخورد.
۲۹ بهمن ۱۴۰۰؛ مردم دارند مقاوم بار میآیند! الان در برابر تمام مشکلات معیشتی، مردم ما مقاوماند؛ همه اینها زمینهساز ظهور امام زمان است.
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱؛ اولین اثر اجرای طرح جدید دولت، براندازی فقر مطلق است؛ فاصله طبقاتی هم از بین میرود؛ با این طرح، کالا گران است، ولی مردم پول دارند که تهیه کنند.
۳۱ خرداد ۱۴۰۱؛ برجامِ فاسد، مصداق نرمش ذلیلانه بود؛ به خاطر نمازشبخوان بودن علی باقری است که در مذاکرات سازشپذیر نیستند.
۴ شهریور ۱۴۰۱؛ همه توفیقات دولت به خاطر این است که به مقام ولایت وابسته بوده و خود را مقلد رهبری دانسته است.
۱۶ دی ۱۴۰۱؛ مسئله ارز امروز همه را دغدغهمند کرده است؛ متأسفانه دشمن بیشتر دارد با عملیات روانی مردم ما را ناامید میکند، تمام نقش دلار و ارز در اقتصاد ما بین ۲۰ تا ۲۵ درصد است. آنچه به اقتصاد و معیشت ما مربوط است، نوسان این قیمت ارز چندان اهمیت ندارد.
۵ اسفند ۱۴۰۱؛ برادران و خواهران، مسئله ارز و افت ارزش پول ملی که بهعنوان یک بلا، دامنگیر معیشت مردم شده است، در امتداد همان موشکها و بمبارانهایی است که امروزه در قامت توطئه اقتصادی درآمده است.