تیتر امروز

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان

این دهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شکرالهی، نماینده مجلس اعلام کرد

قطع گاز و برق برای کشور تاثیر منفی داشت/ خسارت ۱۸ هزار میلیاردی در روز

منصور شکرالهی، عضو کمیسیون انرژی مجلس از تاثیر منفی قطع گاز و برق برای کشور و خسارت ۱۸ هزار میلیارد تومانی در روز به دلیل قطعی‌ها می‌گوید.

کد خبر: ۱۸۱۲۰۵
۰۹:۰۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

قطع گاز و برق برای کشور تاثیر منفی داشت/ خسارت ۱۸ هزار میلیاردی در روز

دیدارنیوز: عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه ژاپن با جمعیت بالا، مشکل ناترازی انرژی ندارند چراکه مدیریت مصرف و استفاده بهینه را سر لوحه کار خود قرار داده اند، گفت: قطع برق و گاز هر روز حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور خسارت وارد می‌کند به‌همین دلیل اجرای ماده ۴۶ قانون برنامه هفتم توسعه مسئله بسیار مهمی است.

منصور شکرالهی در گفتگو با رسانه خانه ملت در پی تاکیدهای رئیس مجلس مبنی بر ضرورت اجرای ماده ۴۶ قانون برنامه توسعه در حوزه بهینه سازی مصرف انرژی، گفت: همان‌طور که رئیس مجلس تاکید کرد؛ قطع گاز و برق برای کشور نه تنها در بعد اقتصادی بلکه بر آرامش جامعه نیز تاثیر منفی داشت و حتی آموزش مدارس و دانشگاه‌ها را نیز تحت تاثیر قرار داد.

مطلب مرتبط:

قطعی‌های پیاپی برق روی اعصاب مردم

نماینده مردم کهنوج، رودبار جنوب، فاریاب، قلعه‌گنج، منوجان و جازموریان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قطع برق و گاز با توقف تولید، انتقال و توزیع برق در کشور هر روز حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور خسارت وارد می‌کند به‌همین دلیل اجرای ماده ۴۶ قانون برنامه هفتم توسعه به عنوان قانونی پیشران در رفع ناترازی مسئله بسیار مهمی است که دولت باید اجرای آن را جدی بگیرد.

وی اظهار کرد: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند در مدیریت مصرف به ما کمک بسیاری کند این در حالی است که کشوری مانند ژاپن با جمعیت بالا، مشکل ناترازی انرژی ندارند چراکه مدیریت مصرف و استفاده بهینه را سر لوحه کار خود قرار داده‌اند.

به گفته وی اجرای ماده ۴۶ قانون برنامه هفتم نیاز به همراهی تمامی دستگاه‌ها ازجمله وزارت صمت با دو وزارتخانه نفت و نیرو دارد چراکه در مسیر بهینه‌سازی استانداردسازی دستگاه‌های سرمایشی و گرماشی از اهمیت فراوانی برخوردار است و نباید از کنار این مسئله مهم به راحتی گذشت.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی درباره اهمیت بحث بهینه‌سازی مصرف برق تاکید کرد: منظور از بهینه‌سازی مصرف برق در بخش خانگی این است که مصرف بهینه بدون کاهش رفاه مصرف کننده رخ دهد، این فرآیندی است که بخشی از آن به رفتار مصرف‌کننده مرتبط است، بخش دیگر، مربوط به تجهیزات قدیمی است که باید تعویض شوند و ساختمان‌هایی است که باید عایق شوند و این اقدامات نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی