تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
هواشناسی ایران

ورود سامانه بارشی از جنوب/ بندرعباس ۲۷، شهرکرد ۷- درجه

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: پنجشنبه (۲ اسفندماه) با ورود سامانه بارشی از جنوب در ابتدا ابرناکی و بارش در بوشهر، فارس و مناطقی از کرمان آغاز می‌شود.

کد خبر: ۱۸۰۴۵۵
۱۰:۴۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی از جنوب/ بندرعباس ۲۷، شهرکرد ۷- درجه

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید طی فردا (اول اسفندماه) به کشور، از تداوم فعالیت آن تا روز‌های ابتدایی هفته آینده خبر داد.

صادق ضیاییان گفت: امروز (۳۰ بهمن‌ماه) در منطقه خراسان، ارتفاعات جنوب کرمان و شمال سیستان و بلوچستان همچنین در ارتفاعات البرز مرکزی رگبار پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: چهارشنبه (اول اسفندماه) در غرب سواحل دریای خزر، آذربایجان غربی و کردستان افزایش ابر و بارش برف و باران رخ خواهد داد و در شرق و جنوب شرق وزش باد افزایش می‌یابد.

ورود سامانه بارشی از جنوب کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار کرد: پنجشنبه (۲ اسفندماه) با ورود سامانه بارشی از جنوب در ابتدا ابرناکی و بارش در بوشهر، فارس و مناطقی از کرمان آغاز می‌شود سپس گستره بارش استان‌های واقع در جنوب غرب، غرب، شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر را فرا خواهد گرفت. در بوشهر و فارس رگبار و رعد و برق و در چهارمحال و بختیاری، لرستان، کرمانشاه و در استان‌های واقع در شمال غرب بارش برف و باران پیش‌بینی می‌شود همچنین در یزد و خراسان جنوبی نیز رگبار پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

ضیاییان گفت: جمعه (۲ اسفندماه) گستره فعالیت این سامانه در شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های قزوین، البرز و تهران و غرب سواحل دریای خزر خواهد بود و در غرب آذربایجان غربی، کردستان و جنوب اردبیل بارش برف شدت خواهد داشت.

تداوم بارندگی در ابتدای هفته آینده

به گفته او شنبه (۳ اسفندماه) بارندگی در این مناطق ادامه خواهد داشت. وزش باد در تمامی استان‌ها افزایش خواهد یافت و در شمال غرب کشور وزش باد همراه با کاهش دما خواهد بود همچنین در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان و کرمانشاه، جنوب اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی بارش برف و در گیلان و غرب مازندران بارش باران شدت خواهد داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران چهارشنبه (اول اسفندماه) کمی ابری تا قسمتی ابری، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۲ اسفندماه) کمی ابری تا قسمتی ابری همراه با غبار صبحگاهی، از بعد از ظهر وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اختلاف کمینه و بیشینه دمای استان‌ها ۳۴ درجه شد

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۱ و ۲ اسفندماه) بندرعباس با دمای ۲۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهر کرد با دمای ۷- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد